Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP’ye afiş saldırıları sürüyor Bu kez vatandaş fark etti

SİYASET 08.06.2018 - 14:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2429+ kez okundu.
 

CHP’ye afiş saldırıları sürüyor Bu kez vatandaş fark etti

CHP’nin Merkez Bankası Binası karşısına astığı Muharrem İnce’li afişlere falçata ile zarar vermeye çalışan şahıBağlantısları yoldan geçen bir vatandaş fark etti, polis konuyla ilgili çalışma başlattı

CHP’nin Merkez Bankası Binası karşısına astığı Muharrem İnce’li afişlere falçata ile zarar vermeye çalışan şahısları yoldan geçen bir vatandaş fark etti, polis konuyla ilgili çalışma başlattı Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü tarafından Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitingi için  İzmit’in farklı noktalarına asılan pankart ve afişlere yapılan çirkin saldırıların bir yenisi daha gerçekleşti. İddialara göre; Merkez Bankası Binası’nın karşısında yer alan CHP’nin Muharrem İnce’li pankartıbugün saat 11.00 sularında kimliği belirsiz kişiler tarafından kesilmeye çalışıldı. ELİ FALÇATALI ÇOCUKLAR Yoldan geçerken saldırıyı fark eden bir vatandaşın ‘Ne yapıyorsunuz’ şeklinde seslenmesi üzerine 15-16 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve ellerinde falçata olduğu iddia edilen şahıslar koşarak olay yerinden uzaklaştı. Şahısları pankartın önünden uzaklaştıran vatandaş daha sonra CHP İl Örgütü’ne gelerek parti yöneticilerini saldırı ile ilgili bilgilendirdi. Partililerin bilgilendirdikleri polis ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı.    
CHP’nin Merkez Bankası Binası karşısına astığı Muharrem İnce’li afişlere falçata ile zarar vermeye çalışan şahıBağlantısları yoldan geçen bir vatandaş fark etti, polis konuyla ilgili çalışma başlattı

CHP’nin Merkez Bankası Binası karşısına astığı Muharrem İnce’li afişlere falçata ile zarar vermeye çalışan şahısları yoldan geçen bir vatandaş fark etti, polis konuyla ilgili çalışma başlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü tarafından Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitingi için  İzmit’in farklı noktalarına asılan pankart ve afişlere yapılan çirkin saldırıların bir yenisi daha gerçekleşti. İddialara göre; Merkez Bankası Binası’nın karşısında yer alan CHP’nin Muharrem İnce’li pankartıbugün saat 11.00 sularında kimliği belirsiz kişiler tarafından kesilmeye çalışıldı.

ELİ FALÇATALI ÇOCUKLAR

Yoldan geçerken saldırıyı fark eden bir vatandaşın ‘Ne yapıyorsunuz’ şeklinde seslenmesi üzerine 15-16 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve ellerinde falçata olduğu iddia edilen şahıslar koşarak olay yerinden uzaklaştı. Şahısları pankartın önünden uzaklaştıran vatandaş daha sonra CHP İl Örgütü’ne gelerek parti yöneticilerini saldırı ile ilgili bilgilendirdi. Partililerin bilgilendirdikleri polis ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.