Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP’nin Büyükşehir adayı Fatma Kaplan Hürriyet gibi!

SİYASET 05.10.2018 - 23:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2082+ kez okundu.
 

CHP’nin Büyükşehir adayı Fatma Kaplan Hürriyet gibi!

CHP Genel Merkez tarafından yapılan anket çalışmalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in isminin öne çıktığı öğrenildi.

Mart 2019’da yapılacak yerel seçim öncesi CHP’de Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayı arayışları tüm hızıyla sürüyor. CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kimi aday göstereceği en çok merak edilen konu. CHP, belediye başkan adayı profilini ‘Kentle ilgili hayali, başarı hikâyesi olan, örgütün üzerinde uzlaştığı, yerel ve bölgesel dengelere uygun, bölgenin sosyolojik dokusunu temsil edecek’ isimler olarak belirlemişti. ANKETTEN HÜRRİYET ÇIKTI CHP Genel merkezinin başkan adaylarını belirlemek için yaptığı anket çalışmaları sona erdi. Edindiğimiz bilgiye göre Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için anketlerden milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in birinci çıktığı, Hürriyet’in Büyükşehir Belediyesi’ne adayı gösterileceği öğrenildi. Dün görüştüğümüz CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bana anketler ile ilgili bir bilgi gelmedi” derken,  Hürriyet ise konu ile ilgili bilgisi olmadığını söyledi.
CHP Genel Merkez tarafından yapılan anket çalışmalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in isminin öne çıktığı öğrenildi.

Mart 2019’da yapılacak yerel seçim öncesi CHP’de Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayı arayışları tüm hızıyla sürüyor. CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kimi aday göstereceği en çok merak edilen konu. CHP, belediye başkan adayı profilini ‘Kentle ilgili hayali, başarı hikâyesi olan, örgütün üzerinde uzlaştığı, yerel ve bölgesel dengelere uygun, bölgenin sosyolojik dokusunu temsil edecek’ isimler olarak belirlemişti.

ANKETTEN HÜRRİYET ÇIKTI

CHP Genel merkezinin başkan adaylarını belirlemek için yaptığı anket çalışmaları sona erdi. Edindiğimiz bilgiye göre Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için anketlerden milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in birinci çıktığı, Hürriyet’in Büyükşehir Belediyesi’ne adayı gösterileceği öğrenildi. Dün görüştüğümüz CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bana anketler ile ilgili bir bilgi gelmedi” derken,  Hürriyet ise konu ile ilgili bilgisi olmadığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.