Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP’li genç kıza iki dava daha

SİYASET 17.05.2020 - 22:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2274+ kez okundu.
 

CHP’li genç kıza iki dava daha

Derince CHP ilçe Örgütü’nde yöneticilik yapan 24 yaşındaki Kardelen Beytaş’a iki dava daha açıldı

Gezi Parkı olayları hakkında yaptığı paylaşımlar nedeniyle daha önce gözaltına alınan ve davası hala devam eden 24 yaşındaki CHP Derince İlçe Başkan yardımcısı Kardelen Beytaş’a yine yaptığı paylaşımlar nedeniyle bu kez iki dava daha açıldığı öğrenildi. Olayla ilgili sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yapan Beytaş şu sözleri kaydetti: “2 yıl önce bugün gezi parkı olayları hakkında yaptığım paylaşımlardan ötürü gözaltına alınmıştım. Açılan dava halen sürmekte olup geçtiğimiz günlerde yine sosyal medya paylaşımlarım hakkında iki dosya daha açıldığını öğrendim. Susmadan, sinmeden, doğrularımızdan taviz vermeden mücadelemize devam etmek, edebilmek umuduyla ve sürecin başından beri destek olan herkese teşekkürlerimle..”  
Derince CHP ilçe Örgütü’nde yöneticilik yapan 24 yaşındaki Kardelen Beytaş’a iki dava daha açıldı

Gezi Parkı olayları hakkında yaptığı paylaşımlar nedeniyle daha önce gözaltına alınan ve davası hala devam eden 24 yaşındaki CHP Derince İlçe Başkan yardımcısı Kardelen Beytaş’a yine yaptığı paylaşımlar nedeniyle bu kez iki dava daha açıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yapan Beytaş şu sözleri kaydetti:

“2 yıl önce bugün gezi parkı olayları hakkında yaptığım paylaşımlardan ötürü gözaltına alınmıştım.

Açılan dava halen sürmekte olup geçtiğimiz günlerde yine sosyal medya paylaşımlarım hakkında iki dosya daha açıldığını öğrendim.

Susmadan, sinmeden, doğrularımızdan taviz vermeden mücadelemize devam etmek, edebilmek umuduyla ve sürecin başından beri destek olan herkese teşekkürlerimle..”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.