Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Chp Körfez’de Gençler Oturma Eylemi Yapıyor!

SİYASET 29.12.2018 - 21:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1806+ kez okundu.
 

Chp Körfez’de Gençler Oturma Eylemi Yapıyor!

CHP Körfez’de gençler parti binasında oturma eylem başlattı. CHP’li gençler belirlenecek Körfez Belediye Başkan adayının İYİ Parti’den değil CHP çatısı altında yapılmasını istedi.

CHP Körfez’de gençler parti  binasında oturma eylem başlattı. CHP’li gençler belirlenecek Körfez Belediye Başkan adayının İYİ Parti’den değil CHP çatısı altında yapılmasını istedi. CHP’li gençlere oturma eylemine partililer destek verdi.  CHP Körfez’li gençler, MYK toplantısında adaylarının açıklanacağı güne kadar parti binalarını terk etmeme kararı aldı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay da Körfez İlçe Binası'na giderek toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda CHP Körfez Kadın Kolları Başkanı S.Figen Ergün, CHP Körfez Belediyesi aday adayları Serab Baykurt ve Bozkurt Uslu hazır bulundu. Sarıbay, gençlerin sorularını yanıtladı. 'KÖRFEZ'İ HİÇE SAYDIKLARINI DÜŞÜNMÜYORUZ' CHP Körfez İlçe Gençlik Örgütü adına basın açıklamasında konuşan Tolga Papakçı, şu ifadeleri kullandı: "An itibariyle sadece söylentiden ibaret olan kesinleşmiş bir kararın olmadığı görüşmelerin devam ettiğini belirterek; İYİ Parti kendi penceresinden kendi adayıyla Körfez'de seçimlere girmek için görüşme yapıyor. Ancak gerek il yönetimi ve milletvekillerimiz bu konuyu enine boyuna irdeliyor. Onların özellikle 2 aday varken Körfez’i hiçe sayacaklarını düşünmüyoruz. 'CHP BAŞARILI OLMAK ZORUNDADIR'  Ancak; Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. 2019’da yapılacak seçimlerde CHP başarılı olmak zorundadır. Biz Körfez’de her platforma CHP’nin seçimi kazanmaya en yakın parti olduğunu söylüyoruz. CHP bugüne kadar hiçbir seçimde Körfez’de adaysız kalmamıştır. Ve inanıyorum ki Mart'ın sonunda bahar yine CHP ile yaşanacaktır. İYİ Parti’li kardeşlerimiz de dahil Körfez’de yaşayan tüm kardeşlerimizle partimizle gelecek  bu başarı hepimizin olacaktır. MYK toplantısında adayımız belirlenene kadar partimizi terk etmeyeceğiz.”
CHP Körfez’de gençler parti binasında oturma eylem başlattı. CHP’li gençler belirlenecek Körfez Belediye Başkan adayının İYİ Parti’den değil CHP çatısı altında yapılmasını istedi.

CHP Körfez’de gençler parti  binasında oturma eylem başlattı. CHP’li gençler belirlenecek Körfez Belediye Başkan adayının İYİ Parti’den değil CHP çatısı altında yapılmasını istedi.

CHP’li gençlere oturma eylemine partililer destek verdi.

 CHP Körfez’li gençler, MYK toplantısında adaylarının açıklanacağı güne kadar parti binalarını terk etmeme kararı aldı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay da Körfez İlçe Binası'na giderek toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda CHP Körfez Kadın Kolları Başkanı S.Figen Ergün, CHP Körfez Belediyesi aday adayları Serab Baykurt ve Bozkurt Uslu hazır bulundu. Sarıbay, gençlerin sorularını yanıtladı.

'KÖRFEZ'İ HİÇE SAYDIKLARINI DÜŞÜNMÜYORUZ'

CHP Körfez İlçe Gençlik Örgütü adına basın açıklamasında konuşan Tolga Papakçı, şu ifadeleri kullandı: "An itibariyle sadece söylentiden ibaret olan kesinleşmiş bir kararın olmadığı görüşmelerin devam ettiğini belirterek; İYİ Parti kendi penceresinden kendi adayıyla Körfez'de seçimlere girmek için görüşme yapıyor. Ancak gerek il yönetimi ve milletvekillerimiz bu konuyu enine boyuna irdeliyor. Onların özellikle 2 aday varken Körfez’i hiçe sayacaklarını düşünmüyoruz.

'CHP BAŞARILI OLMAK ZORUNDADIR'

 Ancak; Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. 2019’da yapılacak seçimlerde CHP başarılı olmak zorundadır. Biz Körfez’de her platforma CHP’nin seçimi kazanmaya en yakın parti olduğunu söylüyoruz. CHP bugüne kadar hiçbir seçimde Körfez’de adaysız kalmamıştır. Ve inanıyorum ki Mart'ın sonunda bahar yine CHP ile yaşanacaktır. İYİ Parti’li kardeşlerimiz de dahil Körfez’de yaşayan tüm kardeşlerimizle partimizle gelecek  bu başarı hepimizin olacaktır. MYK toplantısında adayımız belirlenene kadar partimizi terk etmeyeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.