Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP Kandıra Bulgurcu Genel Merkeze Bildirildi

SİYASET 04.09.2018 - 23:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2226+ kez okundu.
 

CHP Kandıra Bulgurcu Genel Merkeze Bildirildi

CHP Kandıra İlçe Örgütü’nde düzenlenen toplantı ile kayyum ataması için genel merkeze bildirilmesi istenen isim Volkan Bulgurcu olarak belirlendi.

CHP Kandıra İlçe Örgütü’nde düzenlenen toplantı ile kayyum ataması için genel merkeze bildirilmesi istenen isim Volkan Bulgurcu olarak belirlendi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kandıra İlçe Örgütü yönetiminin istifasının ardından beklenen kayyum ataması için ilçe binasında CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın başkanlığında görüşlerin alındığı geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.  CHP İl Sekreteri Hüseyin Acurman, İl Saymanı Naim Keskin, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Harun Özgür Yıldızlı, Berna Çetin, İl Kadın Kolları Başkanvekili Selvi Beyhan, Kandıra Belediyesi eski Başkanı Kenan Evin, CHP Kandıra İlçe eski başkanlarından Sevim Deren, Kenan Çapraz ve partinin önde gelen bir çok ismi toplantıda hazır bulundu. HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ Yaşanan süreç hakkında bir değerlendirmede bulunan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Seçim sonuçlarını henüz değerlendiremeden erken olağanüstü kurultay isteği başladı. Biz bu sebeple size gelmekte geciktik. Bu erken kurultay çabaları içinde Kandıra İlçe Örgütümüzün başkanı da yer aldı ancak kurultay yapılmayınca istifa etti. Ben seçilmiş bir başkanımızın bu şekilde istifasını gerekli ve uygun görmediğimi bir kez daha söylüyorum. Kurultay isteyen de istemeyende biz hepimiz aynı gemideyiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Cumhuriyet’in neferleriyiz” diye konuştu. SEÇİMLERE ODAKLANMALIYIZ Yerel seçimler için kalan kısıtlı sürenin altını çizen Sarıbay, “Ülkemizin ne halde olduğunu görüyorsunuz. Çok daha büyük sorunlar yaşıyoruz. Artık kendi içimizdeki tartışmaları bir kenara bırakıp yerel seçim çalışmalarına odaklanmamız gerekmektedir. Sizin istekleriniz, önerileriniz, düşünceleriniz biz için çok önemli. Atanacak olan kayyum partimizi seçime taşıyacak bir yönetim olacaktır. Kandıra kendi göbeğini kendi kesmeli. Sizlerin belirleyeceği ve istediği ismi bizler genel merkeze ileteceğiz ve kayyum ataması bu şekilde gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı. İSMİ SİZ BELİRLEYİN Önümüzdeki süreçte aday olmayacağını tekrar hatırlatan Sarıbay, “Ben bu saatten sonra hiçbir yere aday değilim. Ben bu partinin ağabeyi olarak kalmak istiyorum. Bu sebeple bana yakın bir isim ilçe başkanı olsun gibi bir düşüncem asla yok. Sizi kapsayan, sizi kucaklayacak en çok hangi ismi görmek istiyorsanız o ismi başkan olarak siz belirleyin” dedi. Sarıbay’ın konuşmasının ardından toplantıya katılan isimler genel merkeze kayyum ataması için iletilecek olan isim konusunda görüşlerini bildirdi. BULGURCU İSTENİLDİ Yapılan görüşmelerin ardından Ankara’ya gönderilmesi istenen isim partide iki dönem ilçe yöneticiliği görevini üstlenen Volkan Bulgurcu olarak belirlendi. Volkan Bulgurcu, önümüzdeki süreçte 5 kişiden oluşan yönetim listesini il başkanlığına iletecek, il başkanlığı tarafından bu liste genel merkeze gönderilecek. Genel merkezden onay gelmesi halinde Volkan Bulgurcu ve yönetimi CHP’yi Kandıra’da sırtlayarak yerel seçimlere götüren ekip olacak.
CHP Kandıra İlçe Örgütü’nde düzenlenen toplantı ile kayyum ataması için genel merkeze bildirilmesi istenen isim Volkan Bulgurcu olarak belirlendi.

CHP Kandıra İlçe Örgütü’nde düzenlenen toplantı ile kayyum ataması için genel merkeze bildirilmesi istenen isim Volkan Bulgurcu olarak belirlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kandıra İlçe Örgütü yönetiminin istifasının ardından beklenen kayyum ataması için ilçe binasında CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın başkanlığında görüşlerin alındığı geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.  CHP İl Sekreteri Hüseyin Acurman, İl Saymanı Naim Keskin, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Harun Özgür Yıldızlı, Berna Çetin, İl Kadın Kolları Başkanvekili Selvi Beyhan, Kandıra Belediyesi eski Başkanı Kenan Evin, CHP Kandıra İlçe eski başkanlarından Sevim Deren, Kenan Çapraz ve partinin önde gelen bir çok ismi toplantıda hazır bulundu.

HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ

Yaşanan süreç hakkında bir değerlendirmede bulunan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Seçim sonuçlarını henüz değerlendiremeden erken olağanüstü kurultay isteği başladı. Biz bu sebeple size gelmekte geciktik. Bu erken kurultay çabaları içinde Kandıra İlçe Örgütümüzün başkanı da yer aldı ancak kurultay yapılmayınca istifa etti. Ben seçilmiş bir başkanımızın bu şekilde istifasını gerekli ve uygun görmediğimi bir kez daha söylüyorum. Kurultay isteyen de istemeyende biz hepimiz aynı gemideyiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Cumhuriyet’in neferleriyiz” diye konuştu.

SEÇİMLERE ODAKLANMALIYIZ

Yerel seçimler için kalan kısıtlı sürenin altını çizen Sarıbay, “Ülkemizin ne halde olduğunu görüyorsunuz. Çok daha büyük sorunlar yaşıyoruz. Artık kendi içimizdeki tartışmaları bir kenara bırakıp yerel seçim çalışmalarına odaklanmamız gerekmektedir. Sizin istekleriniz, önerileriniz, düşünceleriniz biz için çok önemli. Atanacak olan kayyum partimizi seçime taşıyacak bir yönetim olacaktır. Kandıra kendi göbeğini kendi kesmeli. Sizlerin belirleyeceği ve istediği ismi bizler genel merkeze ileteceğiz ve kayyum ataması bu şekilde gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.

İSMİ SİZ BELİRLEYİN

Önümüzdeki süreçte aday olmayacağını tekrar hatırlatan Sarıbay, “Ben bu saatten sonra hiçbir yere aday değilim. Ben bu partinin ağabeyi olarak kalmak istiyorum. Bu sebeple bana yakın bir isim ilçe başkanı olsun gibi bir düşüncem asla yok. Sizi kapsayan, sizi kucaklayacak en çok hangi ismi görmek istiyorsanız o ismi başkan olarak siz belirleyin” dedi. Sarıbay’ın konuşmasının ardından toplantıya katılan isimler genel merkeze kayyum ataması için iletilecek olan isim konusunda görüşlerini bildirdi.

BULGURCU İSTENİLDİ

Yapılan görüşmelerin ardından Ankara’ya gönderilmesi istenen isim partide iki dönem ilçe yöneticiliği görevini üstlenen Volkan Bulgurcu olarak belirlendi. Volkan Bulgurcu, önümüzdeki süreçte 5 kişiden oluşan yönetim listesini il başkanlığına iletecek, il başkanlığı tarafından bu liste genel merkeze gönderilecek. Genel merkezden onay gelmesi halinde Volkan Bulgurcu ve yönetimi CHP’yi Kandıra’da sırtlayarak yerel seçimlere götüren ekip olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.