Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP'de şok istifa!

SİYASET 10.01.2019 - 12:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2304+ kez okundu.
 

CHP'de şok istifa!

CHP İzmit İlçe Yöneticisi Ali Kuzu, İzmit İlçe yönetimine tepki göstererek görevinden istifa etti.

CHP İzmit İlçe Yönetici Ali Kuzu, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Yönetime tepki gösteren Kuzu, “Arkadaşlarımın ilkesiz olduğu yerde yetemediğim için istifa ediyorum” dedi. Kuzu’nun paylaşımı şu şekilde: "ARKADAŞLARIMIN İLKESİZ OLDUĞU YERDE" “Soysal demokrat düşüncem ve Atatürk ilke ve ınkılaplarından ödün vermiyeceğim ilkesinden yola çıkarak yol arkadaşlarımın ilkesiz olduğu yerde yetemediğimin veya ağa babalarının emrinde olduğu yerde olmayacağımı açık açık deklare ederek sizlerle birlikte olamacağımdan dolayı inanın sizler adına üzüntü duyarak her görevimi bırakıyorum saygılarımla tüm yönetim kurulu üyelerime”   
CHP İzmit İlçe Yöneticisi Ali Kuzu, İzmit İlçe yönetimine tepki göstererek görevinden istifa etti.

CHP İzmit İlçe Yönetici Ali Kuzu, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Yönetime tepki gösteren Kuzu, “Arkadaşlarımın ilkesiz olduğu yerde yetemediğim için istifa ediyorum” dedi.

Kuzu’nun paylaşımı şu şekilde:

"ARKADAŞLARIMIN İLKESİZ OLDUĞU YERDE"

“Soysal demokrat düşüncem ve Atatürk ilke ve ınkılaplarından ödün vermiyeceğim ilkesinden yola çıkarak yol arkadaşlarımın ilkesiz olduğu yerde yetemediğimin veya ağa babalarının emrinde olduğu yerde olmayacağımı açık açık deklare ederek sizlerle birlikte olamacağımdan dolayı inanın sizler adına üzüntü duyarak her görevimi bırakıyorum saygılarımla tüm yönetim kurulu üyelerime” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.