Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP, ADD Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti

GÜNDEM 28.09.2018 - 21:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2169+ kez okundu.
 

CHP, ADD Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi yeni binalarına taşınan ADD Kocaeli Şubesi’ni ziyaret ederek yerel seçimler hakkında derneğin görüşlerini aldı

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi yeni binalarına taşınan ADD Kocaeli Şubesi’ni ziyaret ederek yerel seçimler hakkında derneğin görüşlerini aldı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Sabriye Şahin ve İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl ile yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi derneğin yeni binasının hayırlı olmasını diledi. ÖĞRENCİLERE KURS İMKANI Yaklaşık 6 aydır yönetimde olduklarını hatırlatan ADD Başkanı Taylan Bingöl derneğin projeleri hakkında partilileri bilgilendirdi. Yeni dernek binasını özellikle üniversite öğrencilerine yakın olmak adına Anıtpark Kampüsü karşısına taşıdıklarını söyleyen Bingöl, “Dernek çatımız altından öğrencilere yönelik çeşitli kurs çalışmalarımızı da hayata geçireceğiz” açıklamasında bulundu. ADD SİYASET ÜSTÜ BİR KURUM ADD’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yerel seçimler için derneğin görüşlerini de aldı. ADD’nin siyaset üstü bir kurum olduğunu belirten Sarıbay, “Burada yapılan çalışmalar bizler için çok değerli, tüm desteğimiz ile her zaman yanınızdayız” dedi. ADD Başkanı Taylan Bingöl ise, dernek için bağış toplamını yeni kurdukları mesaj sistemi gerçekleştirdiklerini duyurdu. ADD’DEN YENİ BAĞIŞ SİSTEMİ Bingöl, “ Cep telefonunuzdan ADDKOCAELİ yazdıktan sonra boşluk bırakmadan bağış yapmak istediğimiz miktarı rakam olarak yazıp 8071’e sms olarak göndermeniz gerekiyor. Mesajınızı gönderdikten sonra sms olarak size iletilen onay istemi mesajını 5 dakika içerisinde EVET yazarak cevaplandırdıktan sonra bağışınız bize ulaşmış olacak” şeklindeki açıklaması ise yeni bağış sistemi hakkında bilgilendirmede bulundu.
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi yeni binalarına taşınan ADD Kocaeli Şubesi’ni ziyaret ederek yerel seçimler hakkında derneğin görüşlerini aldı

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi yeni binalarına taşınan ADD Kocaeli Şubesi’ni ziyaret ederek yerel seçimler hakkında derneğin görüşlerini aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Sabriye Şahin ve İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl ile yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi derneğin yeni binasının hayırlı olmasını diledi.

ÖĞRENCİLERE KURS İMKANI

Yaklaşık 6 aydır yönetimde olduklarını hatırlatan ADD Başkanı Taylan Bingöl derneğin projeleri hakkında partilileri bilgilendirdi. Yeni dernek binasını özellikle üniversite öğrencilerine yakın olmak adına Anıtpark Kampüsü karşısına taşıdıklarını söyleyen Bingöl, “Dernek çatımız altından öğrencilere yönelik çeşitli kurs çalışmalarımızı da hayata geçireceğiz” açıklamasında bulundu.

ADD SİYASET ÜSTÜ BİR KURUM

ADD’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yerel seçimler için derneğin görüşlerini de aldı. ADD’nin siyaset üstü bir kurum olduğunu belirten Sarıbay, “Burada yapılan çalışmalar bizler için çok değerli, tüm desteğimiz ile her zaman yanınızdayız” dedi. ADD Başkanı Taylan Bingöl ise, dernek için bağış toplamını yeni kurdukları mesaj sistemi gerçekleştirdiklerini duyurdu.

ADD’DEN YENİ BAĞIŞ SİSTEMİ

Bingöl, “ Cep telefonunuzdan ADDKOCAELİ yazdıktan sonra boşluk bırakmadan bağış yapmak istediğimiz miktarı rakam olarak yazıp 8071’e sms olarak göndermeniz gerekiyor. Mesajınızı gönderdikten sonra sms olarak size iletilen onay istemi mesajını 5 dakika içerisinde EVET yazarak cevaplandırdıktan sonra bağışınız bize ulaşmış olacak” şeklindeki açıklaması ise yeni bağış sistemi hakkında bilgilendirmede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.