Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çetinkaya’nın, CHP’den aday adaylığı resmileşti !

SİYASET 08.05.2018 - 23:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1812+ kez okundu.
 

Çetinkaya’nın, CHP’den aday adaylığı resmileşti !

İzmit esnafından İmam Çetinkaya, CHP’den milletvekili aday adaylığını, dosyasını genel merkeze teslim ederek resmileştirdi. Karabaş Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerindeki Çekirgeli Büfe’nin sahibi ve işletmecisi İmam Çetinkaya, yaklaşık 15 yıldır üyesi olduğu CHP’den milletvekili aday adayı olmak için attığı adımı resmileştirerek, dosyasını genel merkeze teslim etti. Çetinkaya, gerekli evrakları tamamlayarak pazartesi günü gittiği Ankara’daki CHP Genel Merkezi’nde başvuru formunu doldurup gerekli ödeneği yatırdıktan sonra kaydı tamamlandı. Öztrak ile görüşme İmam Çetinkaya, dosyasını teslim ettikten sonra Kocaeli örgütünden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ile mülakat için görüştü. Adaylığı ve sıralamaya koyulması açısından olumlu izlenim edindiğini belirten Çetinkaya, Genel Başkan Yardımcısı Öztrak’ın, özgeçmiş ve hedefleri konusundaki düşüncelerine değer verdiğini dile getirip, partisinin Kocaeli’ndeki oy oranının artması ve ülkede iktidar olması için örgütle elele sıkı bir çalışma dönemine gireceklerini söyledi.  

İzmit esnafından İmam Çetinkaya, CHP’den milletvekili aday adaylığını, dosyasını genel merkeze teslim ederek resmileştirdi.

Karabaş Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerindeki Çekirgeli Büfe’nin sahibi ve işletmecisi İmam Çetinkaya, yaklaşık 15 yıldır üyesi olduğu CHP’den milletvekili aday adayı olmak için attığı adımı resmileştirerek, dosyasını genel merkeze teslim etti. Çetinkaya, gerekli evrakları tamamlayarak pazartesi günü gittiği Ankara’daki CHP Genel Merkezi’nde başvuru formunu doldurup gerekli ödeneği yatırdıktan sonra kaydı tamamlandı.

Öztrak ile görüşme

İmam Çetinkaya, dosyasını teslim ettikten sonra Kocaeli örgütünden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ile mülakat için görüştü. Adaylığı ve sıralamaya koyulması açısından olumlu izlenim edindiğini belirten Çetinkaya, Genel Başkan Yardımcısı Öztrak’ın, özgeçmiş ve hedefleri konusundaki düşüncelerine değer verdiğini dile getirip, partisinin Kocaeli’ndeki oy oranının artması ve ülkede iktidar olması için örgütle elele sıkı bir çalışma dönemine gireceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.