Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çatıda çıkan yangın mahallede panik yarattı

YAŞAM 27.12.2019 - 13:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1604+ kez okundu.
 

Çatıda çıkan yangın mahallede panik yarattı

Körfez Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yer alan bir pizzacıda çıkan baca yangını itfaiyeyi alarma geçirdi.

Yoğun duman ve çatı yangını ihbarıyla iki kez alarma geçen itfaiye ekipleri, verilen adrese gittiklerinde barbekü bacasında yanma olduğunu gördüler. Bu yanmaya müdahale eden ekipler olay yerinde iken ikinci ihbar yapıldı ve çatıda da yanma olduğu söylendi. Olay yerine gelen merdivenli araçla çatıya da müdahale edilerek yanma kontrol altına alındı ve konuyla ilgili tutanak tutuldu. Bu sırada caddede hareketli saatler yaşandı ve polis ile sağlık ekipleri önlemler aldılar.
Körfez Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yer alan bir pizzacıda çıkan baca yangını itfaiyeyi alarma geçirdi.

Yoğun duman ve çatı yangını ihbarıyla iki kez alarma geçen itfaiye ekipleri, verilen adrese gittiklerinde barbekü bacasında yanma olduğunu gördüler. Bu yanmaya müdahale eden ekipler olay yerinde iken ikinci ihbar yapıldı ve çatıda da yanma olduğu söylendi.

Olay yerine gelen merdivenli araçla çatıya da müdahale edilerek yanma kontrol altına alındı ve konuyla ilgili tutanak tutuldu. Bu sırada caddede hareketli saatler yaşandı ve polis ile sağlık ekipleri önlemler aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.