Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Caner Göçmez'in başvurusunda hem kalabalık hemde coşku vardı

SİYASET 11.11.2018 - 22:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2097+ kez okundu.
 

Caner Göçmez'in başvurusunda hem kalabalık hemde coşku vardı

Körfez’in ve Kocaeli’nin yakından tanıdığı renkli simalarından ve sosyal projeleriyle sürekli olarak gündemde yer alan eczacı Caner Göçmez AKP’den Körfez Belediye Başkan aday adayı oldu. İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün ,”Mutluluğun eczanesi” diye anons ettiği Caner Göçmez, geleceğe iyi örnekler olmak istediklerini söyledi.

Caner Göçmez’in aday adaylık başvurusu için kalabalık bir gurup AKP Körfez İlçe teşkilatında bir araya geldi. İlçenin esnaf ve iş adamları, muhtarlar, daire müdürleri, STK temsilcileri bu önemli günde Caner Göçmez’i yalnız bırakmadılar ve salonda yer aldılar. Caner Göçmez, dosya teslimine eşi, kızı, annesi, kayınvalidesi ve kardeşiyle katıldı. Salonu dolduran kalabalık, “Caner seni seviyoruz” derken, AKP Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Mustafa Kemal Atatürk ve şehitleri anarak başladığı konuşmasına, “Mutluluğun eczanesi Caner arkadaşımız aday adayı olmaya gelmiş, hayırlı uğurlu olsun” dedi. Dosya tesliminden önce açıklama yapan Caner Göçmez, sözlerine Mustafa Kemal Atatürk ve şehitleri anarak başladı. Caner Göçmez, bugüne kadar yaptığı sosyal içerikli çalışmaları insanları mutlu etmek ve güzel projeler yapmak amacıyla gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Bu gün burada aktif siyasete atılmış bulunmaktayım. Umarım bunu fark ederler. Beni aday gösterdikleri takdirde, Körfez'de seçimi çok güçlü bir şekilde alacağıma inanıyorum. Bu güne kadar Körfez'de çok önemli projeleri birlikte gerçekleştirdik. Önemli sosyal sorumluluk projelerine imza attım. Çevreme ve Körfez'e katkı sağlamak, beni çok mutlu etmektedir. Ben bu yola çıkmadan önce ailem gibi gördüğüm şehit aileleriyle bir araya geldim, onların onayını aldım. Daha sonra ailemle görüşerek bu yola çıktım. Kızım Almanya’dan yeni döndü ve ayağının tozuyla beni desteklemeye geldi. Bugüne kadar ilçemize hizmet eden ve belediye başkanı olarak görev yapanlara teşekkür ediyorum. Ben daha da iyi çalışmalar yapacağıma inanıyorum ve bu nedenle de adaylığımı açıklıyorum. Aday gösterilmem ve seçilmem halinde Körfez için çok güzel çalışmalar yapacağım” dedi. Caner Göçmez konuşması sırasında kendisini dikkatle izleyen kızı Melike Göçmez’e de seslenerek, “Ben yapacaklarımla kızıma örnek olmalıyım. Ben güzel örnek olmalıyım ki, kızım da kendi çocuklarına güzel örnek olsun” dedi. Konuşmalardan sonra aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Şener Söğüt’e teslim eden Caner Göçmez, salonu dolduran destekçilerine tek tek teşekkür etti.
Körfez’in ve Kocaeli’nin yakından tanıdığı renkli simalarından ve sosyal projeleriyle sürekli olarak gündemde yer alan eczacı Caner Göçmez AKP’den Körfez Belediye Başkan aday adayı oldu. İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün ,”Mutluluğun eczanesi” diye anons ettiği Caner Göçmez, geleceğe iyi örnekler olmak istediklerini söyledi.

Caner Göçmez’in aday adaylık başvurusu için kalabalık bir gurup AKP Körfez İlçe teşkilatında bir araya geldi. İlçenin esnaf ve iş adamları, muhtarlar, daire müdürleri, STK temsilcileri bu önemli günde Caner Göçmez’i yalnız bırakmadılar ve salonda yer aldılar. Caner Göçmez, dosya teslimine eşi, kızı, annesi, kayınvalidesi ve kardeşiyle katıldı. Salonu dolduran kalabalık, “Caner seni seviyoruz” derken, AKP Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Mustafa Kemal Atatürk ve şehitleri anarak başladığı konuşmasına, “Mutluluğun eczanesi Caner arkadaşımız aday adayı olmaya gelmiş, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Dosya tesliminden önce açıklama yapan Caner Göçmez, sözlerine Mustafa Kemal Atatürk ve şehitleri anarak başladı. Caner Göçmez, bugüne kadar yaptığı sosyal içerikli çalışmaları insanları mutlu etmek ve güzel projeler yapmak amacıyla gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Bu gün burada aktif siyasete atılmış bulunmaktayım. Umarım bunu fark ederler. Beni aday gösterdikleri takdirde, Körfez'de seçimi çok güçlü bir şekilde alacağıma inanıyorum. Bu güne kadar Körfez'de çok önemli projeleri birlikte gerçekleştirdik. Önemli sosyal sorumluluk projelerine imza attım. Çevreme ve Körfez'e katkı sağlamak, beni çok mutlu etmektedir. Ben bu yola çıkmadan önce ailem gibi gördüğüm şehit aileleriyle bir araya geldim, onların onayını aldım. Daha sonra ailemle görüşerek bu yola çıktım. Kızım Almanya’dan yeni döndü ve ayağının tozuyla beni desteklemeye geldi. Bugüne kadar ilçemize hizmet eden ve belediye başkanı olarak görev yapanlara teşekkür ediyorum. Ben daha da iyi çalışmalar yapacağıma inanıyorum ve bu nedenle de adaylığımı açıklıyorum. Aday gösterilmem ve seçilmem halinde Körfez için çok güzel çalışmalar yapacağım” dedi.

Caner Göçmez konuşması sırasında kendisini dikkatle izleyen kızı Melike Göçmez’e de seslenerek, “Ben yapacaklarımla kızıma örnek olmalıyım. Ben güzel örnek olmalıyım ki, kızım da kendi çocuklarına güzel örnek olsun” dedi. Konuşmalardan sonra aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Şener Söğüt’e teslim eden Caner Göçmez, salonu dolduran destekçilerine tek tek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.