Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Canbaz; “Yüreğiniz yiyorsa gelin komisyon kuralım”

SİYASET 07.06.2020 - 14:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2415+ kez okundu.
 

Canbaz; “Yüreğiniz yiyorsa gelin komisyon kuralım”

İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz’ın, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı ve gündem olan Körfez Belediyesi’nin yaptığı inşaatlar hakkındaki iddiaların tartışması bitmiyor.

İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz’ın, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı ve gündem olan Körfez Belediyesi’nin yaptığı inşaatlar hakkındaki iddiaların tartışması bitmiyor. Konuyla ilgili olarak Körfez Belediyesi’nden yapılan açıklama sonrası da yine iddialarında ısrar eden Fevzi Canbaz, “Yüreğiniz yiyorsa gelin bu 4 inşaatla ilgili araştırma komisyonu kuralım” dedi. Canbaz’ın bu çıkışı sonrasında nasıl bir gelişme yaşanacağı merakla bekleniyor. Fevzi Canbaz, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı çağrı mesajında, “Körfez bld sinin geleceğini yok eden Sarnıchan  ilimtepe Kültür Merkezi Hereke Kalesi' ve üniversite binası inşaatları çok masummuş. Neymiş belediye Meclisi'ne tek tek bilgi vermiş maalesef kaç trilyon para harcandı diye sorduğumuzda cevap vermedi Canlı yayınlarda bunu milletimiz dinledi. Onun için mi bir buçuk yıldan beri yatırım yapamadınız hala Oraların hatalarını düzeltmeye çalışıyorsunuz bu millet oralarda neler döndüğünü sizden daha iyi biliyor. Kimler kimlerle beraber. Oralara harcanan trilyonları meclise söylemediniz bari millete açıklayınız. Bir de açıklamalarınızın altına yorum yapan ak kadınlarınızı ve aktosunlarınızı iyi besliyorsunuz ki Bizlere çok güzel hakaret ediyorlar. Bizler bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda milletimizi ve kamuoyu muzu hiç yanıltmadık. En önemlisi sizlere. Sizleri destekleyenlere hakaret' hiç etmedik. Gelin Yüreğiniz yetiyorsa saydığım bu 4 inşaatla ilgili komisyon kuralım incelemeye alalım kamuoyuna açıklayalım. Körfezi 16 yıldır Sizler yönetiyorsunuz ama sonuçta. Biz muhalefet meclis üyeleri suçlu oluyoruz ve hakarete maruz kalıyoruz. Ne yazık ki çıkar menfaat rant inancın imanın insanlığın insanlık adaletinin önüne geçmiş. Kısacası tuz kokmuş. Taktiri kamuoyuna  bırakıyorum. Tüm milletimize sağlıklı günler diliyorum” dedi.  
İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz’ın, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı ve gündem olan Körfez Belediyesi’nin yaptığı inşaatlar hakkındaki iddiaların tartışması bitmiyor.

İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz’ın, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı ve gündem olan Körfez Belediyesi’nin yaptığı inşaatlar hakkındaki iddiaların tartışması bitmiyor.

Konuyla ilgili olarak Körfez Belediyesi’nden yapılan açıklama sonrası da yine iddialarında ısrar eden Fevzi Canbaz, “Yüreğiniz yiyorsa gelin bu 4 inşaatla ilgili araştırma komisyonu kuralım” dedi. Canbaz’ın bu çıkışı sonrasında nasıl bir gelişme yaşanacağı merakla bekleniyor.

Fevzi Canbaz, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı çağrı mesajında, “Körfez bld sinin geleceğini yok eden Sarnıchan  ilimtepe Kültür Merkezi Hereke Kalesi' ve üniversite binası inşaatları çok masummuş. Neymiş belediye Meclisi'ne tek tek bilgi vermiş maalesef kaç trilyon para harcandı diye sorduğumuzda cevap vermedi Canlı yayınlarda bunu milletimiz dinledi.

Onun için mi bir buçuk yıldan beri yatırım yapamadınız hala Oraların hatalarını düzeltmeye çalışıyorsunuz bu millet oralarda neler döndüğünü sizden daha iyi biliyor.

Kimler kimlerle beraber. Oralara harcanan trilyonları meclise söylemediniz bari millete açıklayınız. Bir de açıklamalarınızın altına yorum yapan ak kadınlarınızı ve aktosunlarınızı iyi besliyorsunuz ki Bizlere çok güzel hakaret ediyorlar.

Bizler bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda milletimizi ve kamuoyu muzu hiç yanıltmadık. En önemlisi sizlere.

Sizleri destekleyenlere hakaret' hiç etmedik. Gelin Yüreğiniz yetiyorsa saydığım bu 4 inşaatla ilgili komisyon kuralım incelemeye alalım kamuoyuna açıklayalım.

Körfezi 16 yıldır Sizler yönetiyorsunuz ama sonuçta. Biz muhalefet meclis üyeleri suçlu oluyoruz ve hakarete maruz kalıyoruz.

Ne yazık ki çıkar menfaat rant inancın imanın insanlığın insanlık adaletinin önüne geçmiş. Kısacası tuz kokmuş. Taktiri kamuoyuna  bırakıyorum. Tüm milletimize sağlıklı günler diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.