Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Cami müezzini eşini boğarak öldürdü!

ASAYİŞ 05.09.2020 - 22:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1647+ kez okundu.
 

Cami müezzini eşini boğarak öldürdü!

İzmit Kent Konut 1.Etap’ta meydana gelen olayda tartıştığı eşi tarafından boğazından bıçakla yaralanan cami müezzini eşini boğarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre İzmit 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Yolu Caddesinde bulunan Kent Konut 1.Etap H5 Blok Kat 4 adresinde ikamet eden İzmit Kanlıbağ Camii Müezzini Zülküf Güneş (40), gece geç saatlerde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eşi Özlem Güneş (39) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Özlem Güneş eline geçirdiği bıçakla eşi Zülküf'ü boğazından bıçakla yaraladı. Bunun üzerine Zülküf Güneş eşi Özlem'i boğarak öldürdü. POLİSİ ARAYARAK İTİRAF ETTİ Olaydan saatler sonra polisi arayan Güneş, eşini öldürdüğü ihbarında bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Zülküf Güneş'i gözaltına alırken sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Özlem Güneş'in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından Özlem Gündeş'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. ADLİYEYE SEVK EDİLDİ Boynunda kesi oluşan Zülküf Güneş ise ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Eşi Zülküf Güneş gibi din görevlisi olarak çalışan ve 2 çocuk annesi olan Özlem Gündeş'in bir süredir eşi Zülküf Güneş ile aralarında şiddetli geçimsizlik bulunduğu ve bir süre önce de karakolluk oldukları öğrenildi. Yaklaşık 2 sene önce Edirne Keşan ilçesinden İzmit’e tayin oldukları öğrenilen çiftle ilgili polis ekipleri ilgili inceleme başlattı. Güneş, tamamlanan tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi.  
İzmit Kent Konut 1.Etap’ta meydana gelen olayda tartıştığı eşi tarafından boğazından bıçakla yaralanan cami müezzini eşini boğarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre İzmit 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Yolu Caddesinde bulunan Kent Konut 1.Etap H5 Blok Kat 4 adresinde ikamet eden İzmit Kanlıbağ Camii Müezzini Zülküf Güneş (40), gece geç saatlerde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eşi Özlem Güneş (39) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Özlem Güneş eline geçirdiği bıçakla eşi Zülküf'ü boğazından bıçakla yaraladı. Bunun üzerine Zülküf Güneş eşi Özlem'i boğarak öldürdü.

POLİSİ ARAYARAK İTİRAF ETTİ

Olaydan saatler sonra polisi arayan Güneş, eşini öldürdüğü ihbarında bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Zülküf Güneş'i gözaltına alırken sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Özlem Güneş'in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından Özlem Gündeş'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Boynunda kesi oluşan Zülküf Güneş ise ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Eşi Zülküf Güneş gibi din görevlisi olarak çalışan ve 2 çocuk annesi olan Özlem Gündeş'in bir süredir eşi Zülküf Güneş ile aralarında şiddetli geçimsizlik bulunduğu ve bir süre önce de karakolluk oldukları öğrenildi. Yaklaşık 2 sene önce Edirne Keşan ilçesinden İzmit’e tayin oldukları öğrenilen çiftle ilgili polis ekipleri ilgili inceleme başlattı. Güneş, tamamlanan tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.