Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çalıştığı imalathanede ölü olarak bulundu

Vefat 06.04.2021 - 13:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2072+ kez okundu.
 

Çalıştığı imalathanede ölü olarak bulundu

Kandıra Kanatlar Köyünde ikamet eden 25 yaşındaki Orhan Murat Kayı, malzeme almak için gittiği çalıştığı imalathanede ölü olarak bulundu

Kandıra Kanatlar Köyünde ikamet eden 25 yaşındaki Orhan Murat Kayı, malzeme almak için gittiği çalıştığı imalathanede ölü olarak bulundu. Alınan bilgiye göre Kandıra Kanatlar Köyü Kayapınar Mahallesinde ikamet eden 25 yaşındaki Orhan Murat Kayı, sabah saatlerinde çalıştığı imalathaneye malzeme almaya gitti ancak bir daha geri dönmedi. Kendisinden haber alınamayan Kayı, bir süre sonra çalıştığı imalathanede ölü olarak bulundu. Kesin ölüm nedeni henüz belli olmayan Murat Kayı’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kandıra M.Kazım Dinç Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek olan raporla belirlenecek. Kayı’nın cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek Kanatlar köyü Karabacaklar mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verilecek.
Kandıra Kanatlar Köyünde ikamet eden 25 yaşındaki Orhan Murat Kayı, malzeme almak için gittiği çalıştığı imalathanede ölü olarak bulundu

Kandıra Kanatlar Köyünde ikamet eden 25 yaşındaki Orhan Murat Kayı, malzeme almak için gittiği çalıştığı imalathanede ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre Kandıra Kanatlar Köyü Kayapınar Mahallesinde ikamet eden 25 yaşındaki Orhan Murat Kayı, sabah saatlerinde çalıştığı imalathaneye malzeme almaya gitti ancak bir daha geri dönmedi. Kendisinden haber alınamayan Kayı, bir süre sonra çalıştığı imalathanede ölü olarak bulundu. Kesin ölüm nedeni henüz belli olmayan Murat Kayı’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kandıra M.Kazım Dinç Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek olan raporla belirlenecek. Kayı’nın cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek Kanatlar köyü Karabacaklar mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.