Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Büyükşehir Zabıtası, vatandaşlara gece gündüz hizmet verdi

GÜNDEM 11.01.2020 - 22:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2820+ kez okundu.
 

Büyükşehir Zabıtası, vatandaşlara gece gündüz hizmet verdi

Kocaeli genelinde gece gündüz görev yapan Büyükşehir Zabıta Ekipleri, 2019 yılında vatandaşların gönlünü kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşın huzuru, sağlığı ve düzeni için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Zabıta ekipleri asli görevlerinin yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım, yaralı hayvanlara müdahale ve diğer sosyal görevler ile vatandaşların gönlünü kazanıyor. Zabıta Daire Başkanlığı, 2019 yılında Zabıta personelleri ile şehir genelinde gece gündüz vatandaşlara hizmet verdi. 129 MAĞDUR VATANDAŞ BARINMA EVLERİNE TESLİM EDİLDİ Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri asli görevlerinin yanı sıra il genelinde kalacak yeri olmayan mağdur vatandaşlara da yardım ediyor. Zabıta ekipleri 2019 yılında evi olmayan ve dışarıda kalmış 129 mağdur vatandaşı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’ne teslim etti. Gerçekleştirilen çalışma ile dışarıda kalmış mağdur vatandaşların, gönlü kazanılmış oldu. 3 BİN 15 DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ    Zabıta ekipleri asli görevlerinden olan denetim çalışmalarına 2019 yılı içerisinde de aralıksız devam etti. Kocaeli genelinde 3 bin 15 işyerinde etiket, hijyen ve ruhsat denetimi gerçekleştirildi. Yapılan denetim çalışmaları ile vatandaşların maddi ve sağlık acısından mağduriyet yaşamalarının önüne geçildi. TÜKETİCİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER Asli görevlerinin yanı sıra Büyükşehir Zabıta ekipleri, öğrencileri ve yetişkin bireyleri 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun hakkında bilgilendirmeler yaptı. Bu kapsamda 30 okulda 3 bin 340 öğrenciye ilgili kanun hakkında seminer verildi. Ayrıca vatandaşların 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunu hakkında bilgilendirmek için 10 bin adet broşür dağıtıldı. 6 BİN ARAÇ ÇEKİLDİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, 2019 yılında kent genelindeki otoparklarda engellilere ayrılan araç park yerlerini işgal eden, kaldırımlara veya yaya çizgilerine araçlarını bırakan ve çift sıra parklanma yapan sürücülerle ilgili denetimlerini sıkı şekilde gerçekleştirdi. 2019 yılında park yasağına uymayarak çekilen araç sayısı 6 bin 362 olarak belirlenirken şehir için yapılan çalışmaları engelleyen bin 500 aracında yer değiştirildiği bildirildi. Ayrıca 2019 yılı boyunca 4 bin 100 araca da cezai işlem uygulandı.  
Kocaeli genelinde gece gündüz görev yapan Büyükşehir Zabıta Ekipleri, 2019 yılında vatandaşların gönlünü kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşın huzuru, sağlığı ve düzeni için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Zabıta ekipleri asli görevlerinin yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım, yaralı hayvanlara müdahale ve diğer sosyal görevler ile vatandaşların gönlünü kazanıyor. Zabıta Daire Başkanlığı, 2019 yılında Zabıta personelleri ile şehir genelinde gece gündüz vatandaşlara hizmet verdi.

129 MAĞDUR VATANDAŞ BARINMA EVLERİNE TESLİM EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri asli görevlerinin yanı sıra il genelinde kalacak yeri olmayan mağdur vatandaşlara da yardım ediyor. Zabıta ekipleri 2019 yılında evi olmayan ve dışarıda kalmış 129 mağdur vatandaşı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’ne teslim etti. Gerçekleştirilen çalışma ile dışarıda kalmış mağdur vatandaşların, gönlü kazanılmış oldu.

3 BİN 15 DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ   

Zabıta ekipleri asli görevlerinden olan denetim çalışmalarına 2019 yılı içerisinde de aralıksız devam etti. Kocaeli genelinde 3 bin 15 işyerinde etiket, hijyen ve ruhsat denetimi gerçekleştirildi. Yapılan denetim çalışmaları ile vatandaşların maddi ve sağlık acısından mağduriyet yaşamalarının önüne geçildi.

TÜKETİCİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER

Asli görevlerinin yanı sıra Büyükşehir Zabıta ekipleri, öğrencileri ve yetişkin bireyleri 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun hakkında bilgilendirmeler yaptı. Bu kapsamda 30 okulda 3 bin 340 öğrenciye ilgili kanun hakkında seminer verildi. Ayrıca vatandaşların 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunu hakkında bilgilendirmek için 10 bin adet broşür dağıtıldı.

6 BİN ARAÇ ÇEKİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, 2019 yılında kent genelindeki otoparklarda engellilere ayrılan araç park yerlerini işgal eden, kaldırımlara veya yaya çizgilerine araçlarını bırakan ve çift sıra parklanma yapan sürücülerle ilgili denetimlerini sıkı şekilde gerçekleştirdi. 2019 yılında park yasağına uymayarak çekilen araç sayısı 6 bin 362 olarak belirlenirken şehir için yapılan çalışmaları engelleyen bin 500 aracında yer değiştirildiği bildirildi. Ayrıca 2019 yılı boyunca 4 bin 100 araca da cezai işlem uygulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.