Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Büyükşehir'de ilk atama gerçekleşti!

SİYASET 06.04.2019 - 16:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2329+ kez okundu.
 

Büyükşehir'de ilk atama gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan AKP Adayı Tahir Büyükakın, Büyükşehir’de ilk atamayı gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan AKP Adayı Tahir Büyükakın, Büyükşehir’de ilk atamayı gerçekleştirdi. Büyükakın, Zabıta Daire Başkanı olan Serhan Çatal’ı Başkanlık Özel Kalem Müdürlüğü’ne atadı. Eski Özel Kalem Müdürü Arif Usta ise Zabıta Daire Başkanlığı’na getirildi. Çatal, Büyükşehir Belediyesi Kağıspor Kulübünün bu sezon kurduğu erkek basketbol ve voleybol takımlarının organizasyonlarını üstlenmişti. Büyükşehir Belediyesi’nde önümüzdeki dönemlerde yeni atamaların yapılması bekleniyor. SERHAN ÇATAL KİMDİR? Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından tanınan merhum Ayhan Çatal (Foto Ayhan) ile ev hanımı Sündüz Çatal’ın oğlu olan Serhan Çatal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde ambulans koordinasyon amirliği ve son olarak da Kocaeli Büyükşehir Zabıta Daire başkanlığı görevini başarı ile yerine getiriyordu. 26 Şubat 1985 İzmit doğumlu olan Serhan Çatal, 2013 yılında Merve Çatal ile evlendi. 2015 yılında Zeynep adında kız evlat sahibi oldu. Çatal'ın Kocaeli Üniversitesi'nde doktora eğitimi devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan AKP Adayı Tahir Büyükakın, Büyükşehir’de ilk atamayı gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan AKP Adayı Tahir Büyükakın, Büyükşehir’de ilk atamayı gerçekleştirdi. Büyükakın, Zabıta Daire Başkanı olan Serhan Çatal’ı Başkanlık Özel Kalem Müdürlüğü’ne atadı. Eski Özel Kalem Müdürü Arif Usta ise Zabıta Daire Başkanlığı’na getirildi. Çatal, Büyükşehir Belediyesi Kağıspor Kulübünün bu sezon kurduğu erkek basketbol ve voleybol takımlarının organizasyonlarını üstlenmişti. Büyükşehir Belediyesi’nde önümüzdeki dönemlerde yeni atamaların yapılması bekleniyor.

SERHAN ÇATAL KİMDİR?

Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından tanınan merhum Ayhan Çatal (Foto Ayhan) ile ev hanımı Sündüz Çatal’ın oğlu olan Serhan Çatal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde ambulans koordinasyon amirliği ve son olarak da Kocaeli Büyükşehir Zabıta Daire başkanlığı görevini başarı ile yerine getiriyordu. 26 Şubat 1985 İzmit doğumlu olan Serhan Çatal, 2013 yılında Merve Çatal ile evlendi. 2015 yılında Zeynep adında kız evlat sahibi oldu. Çatal'ın Kocaeli Üniversitesi'nde doktora eğitimi devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.