Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Büyükakın: 'Şener Söğüt Körfez'de ayar verecek'

SİYASET 30.01.2019 - 00:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2873+ kez okundu.
 

Büyükakın: 'Şener Söğüt Körfez'de ayar verecek'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt'ün 31 Mart'ta ayar vereceğini söyledi.

AK Parti’de aday tanıtım programları bugün Körfez ile devam etti. Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yöneticilerinin ev sahipliğinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AK Parti eski İl Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, Körfez Belediyesi eski Başkanı Yunus Pehlivan ile yüzlerce teşkilat mensubu katıldı. 'ŞENER KARDEŞİM DE KÖRFEZ'DE AYAR VERECEK' Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın “Bu tarih bir tesadüf mü? Biliyorsunuz ki bundan tam 10 yıl önce bugün liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Davos’ta dünyaya ayar vermişti. Şener kardeşim de Körfez’de ayar verecek inşallah. Kendisini çok iyi tanıyoruz. Beraber çok çalışma yaptık. İkimiz de burayı çok iyi biliyoruz. Navigasyon cihazı olmadan burada dolaşabilecek insanlarız. Biz Hereke’ye gitmeyi de Kirazlıyalı’ya gitmeyi de biliyoruz. Derince’de doğduk, büyüdük. Başkaları gibi değiliz. Zaten gereken cevabı o şahsa il başkanımız vermiştir. Körfez Atalar Mahallesi'nden başlayan 32 kilometrelik metro hattı projemiz var. Yap-işlet-devret projesiyle bunu hayata geçireceğiz. Körfez için en büyük vizyon projemiz bu olacak. Artık bu kentte battı-çıktı yapacağız demek heyecan yaratmıyor. Ama Körfez’in ihtiyacı olan bir battı-çıktı projesini de yapacağız” dedi. Kaynak: Büyükakın: 'Şener Söğüt Körfez'de ayar verecek'
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt'ün 31 Mart'ta ayar vereceğini söyledi.

AK Parti’de aday tanıtım programları bugün Körfez ile devam etti. Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yöneticilerinin ev sahipliğinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AK Parti eski İl Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, Körfez Belediyesi eski Başkanı Yunus Pehlivan ile yüzlerce teşkilat mensubu katıldı.

'ŞENER KARDEŞİM DE KÖRFEZ'DE AYAR VERECEK'
Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın “Bu tarih bir tesadüf mü? Biliyorsunuz ki bundan tam 10 yıl önce bugün liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Davos’ta dünyaya ayar vermişti. Şener kardeşim de Körfez’de ayar verecek inşallah. Kendisini çok iyi tanıyoruz. Beraber çok çalışma yaptık. İkimiz de burayı çok iyi biliyoruz. Navigasyon cihazı olmadan burada dolaşabilecek insanlarız. Biz Hereke’ye gitmeyi de Kirazlıyalı’ya gitmeyi de biliyoruz. Derince’de doğduk, büyüdük. Başkaları gibi değiliz. Zaten gereken cevabı o şahsa il başkanımız vermiştir. Körfez Atalar Mahallesi'nden başlayan 32 kilometrelik metro hattı projemiz var. Yap-işlet-devret projesiyle bunu hayata geçireceğiz. Körfez için en büyük vizyon projemiz bu olacak. Artık bu kentte battı-çıktı yapacağız demek heyecan yaratmıyor. Ama Körfez’in ihtiyacı olan bir battı-çıktı projesini de yapacağız” dedi.

50771857_10156240984328892_7272155938876817408_n.jpg50929495_339551759991332_6576837747682574336_n.jpg50976938_339551713324670_4204310964562034688_n.jpg

Kaynak: Büyükakın: 'Şener Söğüt Körfez'de ayar verecek'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.