Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Büyükakın’dan Samsunlular Mahallesi’ne konut müjdesi

SİYASET 12.03.2019 - 00:10, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2649+ kez okundu.
 

Büyükakın’dan Samsunlular Mahallesi’ne konut müjdesi

Yıllardır taşınması gündemde olan Samsunlular Mahallesi’nin taşınacağı yeri birlikte belirleyeceklerini belirterek “Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Konut şirketinin uzmanlarıyla seçtiğiniz heyet birlikte çalışabilir. Burada 365 malik ve 35 bin metrekarelik bir inşaat var, büyükşehirin buna gücü yeter” dedi.

Cumhur ittifakı Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez’de Samsunlular Mahallesi olarak bilinen Barbaros Mahallesi’nde bir kıraathanede vatandaşlarla buluştu, sorunlarını dinledi. Büyükakın’a Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt de eşlik etti. BİRLİKTE KARAR VERELİM Toplantıda ilk sözü alan Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, bölgedeki sıkıntıları bildiklerini belirterek “Burası daha önce riskli alan ilan edilmiş, başka sıkıntılar olmuş. Burada iyi bir görüntü olmadığını biliyoruz. Başkanımız da vatandaşlarımızla görüşmek istedi, bunun için buraya geldik, ne yapacağımıza birlikte karar verelim” dedi. BİZİM BUNA GÜCÜMÜZ YETER Samsun Mahallesi’ne benzer bir yerin olmadığını da söyleyen Büyükakın “Cumhurbaşkanımız, ‘kentsel dönüşümü vatandaşla birlikte yapın, onların rızası olmayan bir işe girmeyin’ diyor. Aranızda bir heyet seçerseniz, onlarla birlikte çalışarak yeri seçeriz. Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Konut şirketinin uzmanlarıyla seçtiğiniz heyeti birlikte çalıştırırız. Burada 35 bin metrekarelik bir inşaat var, 365 ayrı malik var, ben şu anda Büyükşehir Belediye Başkanı değilim, seçildiğimde büyükşehir belediyemiz bunu yapar. TOKİ’nin girmesine gerek yok, bizim bunu yapmaya gücümüz yeter. Yeri Büyükşehir Belediyesi alacak, metre kareye metre kare vereceğiz, siz rıza gösterirseniz yol yürürüz. Ben size şunun sözünü verebilirim, sizin rıza gösterdiğiniz bir yer bulursak, metre kareye metre kare yer yapmak makul gözüküyor” diye konuştu. YETER Kİ NİYETLER İYİ OLSUN Belediye Başkanlarının vatandaşların sorunları ile ilgilenmeleri gerektiğini de kaydeden Büyükakın “Buraya gelmek bizim işimiz. Belediye başkanlığına soyunan adam milletin işini çözecek, dert edinecek, dert etmiyorsa yapmayacak. Biz sadece bina yapmayacağız, yolunu yapacağız, alt yapısını yapacağız. Bu çözülemez bir mesele değil. Yeter ki iki taraf da iyi niyet olsun” dedi.
Yıllardır taşınması gündemde olan Samsunlular Mahallesi’nin taşınacağı yeri birlikte belirleyeceklerini belirterek “Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Konut şirketinin uzmanlarıyla seçtiğiniz heyet birlikte çalışabilir. Burada 365 malik ve 35 bin metrekarelik bir inşaat var, büyükşehirin buna gücü yeter” dedi.

Cumhur ittifakı Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez’de Samsunlular Mahallesi olarak bilinen Barbaros Mahallesi’nde bir kıraathanede vatandaşlarla buluştu, sorunlarını dinledi. Büyükakın’a Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt de eşlik etti.

BİRLİKTE KARAR VERELİM
Toplantıda ilk sözü alan Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, bölgedeki sıkıntıları bildiklerini belirterek “Burası daha önce riskli alan ilan edilmiş, başka sıkıntılar olmuş. Burada iyi bir görüntü olmadığını biliyoruz. Başkanımız da vatandaşlarımızla görüşmek istedi, bunun için buraya geldik, ne yapacağımıza birlikte karar verelim” dedi.

BİZİM BUNA GÜCÜMÜZ YETER
Samsun Mahallesi’ne benzer bir yerin olmadığını da söyleyen Büyükakın “Cumhurbaşkanımız, ‘kentsel dönüşümü vatandaşla birlikte yapın, onların rızası olmayan bir işe girmeyin’ diyor. Aranızda bir heyet seçerseniz, onlarla birlikte çalışarak yeri seçeriz. Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Konut şirketinin uzmanlarıyla seçtiğiniz heyeti birlikte çalıştırırız. Burada 35 bin metrekarelik bir inşaat var, 365 ayrı malik var, ben şu anda Büyükşehir Belediye Başkanı değilim, seçildiğimde büyükşehir belediyemiz bunu yapar. TOKİ’nin girmesine gerek yok, bizim bunu yapmaya gücümüz yeter. Yeri Büyükşehir Belediyesi alacak, metre kareye metre kare vereceğiz, siz rıza gösterirseniz yol yürürüz. Ben size şunun sözünü verebilirim, sizin rıza gösterdiğiniz bir yer bulursak, metre kareye metre kare yer yapmak makul gözüküyor” diye konuştu.

YETER Kİ NİYETLER İYİ OLSUN
Belediye Başkanlarının vatandaşların sorunları ile ilgilenmeleri gerektiğini de kaydeden Büyükakın “Buraya gelmek bizim işimiz. Belediye başkanlığına soyunan adam milletin işini çözecek, dert edinecek, dert etmiyorsa yapmayacak. Biz sadece bina yapmayacağız, yolunu yapacağız, alt yapısını yapacağız. Bu çözülemez bir mesele değil. Yeter ki iki taraf da iyi niyet olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.