Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Bütün gayemiz, halkımızın beklentilerine cevap vermektir”

GÜNDEM 27.01.2020 - 18:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2581+ kez okundu.
 

“Bütün gayemiz, halkımızın beklentilerine cevap vermektir”

Başkan Büyükakın, “Vatandaşımızın isteklerine cevap vermek için yoğun bir gündemimiz var. Bu noktada STK’larımızın yapacağı çalışmalar ve ürettikleri her olumlu projeyi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya ve beraberindeki heyetin yanı sıra Bilecik Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ile meclis üyelerini makamında konuk etti. Konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Büyükakın, bilgi ve tecrübe paylaşımının önemine değindi. Başkan Büyükakın ayrıca Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca ile Darıca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şafak Erestin ve yönetimleriyle de bir araya geldi. Yerel yönetimlerin birbirleriyle kurdukları iletişimin temelinde bilgi ve tecrübe paylaşımının çok önemli olduğu vurgusu yapılan birliktelikte, sivil toplum kuruluşlarının sosyal konulara dönük projeler üretmesinin önemine de değinildi. “VATANDAŞIMIZLA HER FIRSATTA BÜTÜNLEŞİYORUZ” Darıca-Gebze-OSB bölgesinde yapımı devam eden Metro projesinin ulaşımda çok önemli bir yer tutacağını Darıca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şafak Erestin ve yönetimiyle paylaşan Başkan Büyükakın, Kocaelilerin hizmetinde olduklarını dile getirerek, “Bütün gayemiz halkımızın beklentilerine cevap vermektir. Vatandaşımızla her fırsatta bütünleşiyor, kente dair önerilerini de dinliyoruz” dedi.  Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca ve üyeleriyle olan buluşmasında da insanlarımıza hizmet etmek ve taleplerine cevap vermek için çalıştıklarını söyleyen Başkan Büyükakın, “Vatandaşımızın isteklerine cevap vermek için yoğun bir gündemimiz var. Burada STK’larımızın yapacağı çalışmalar ve ürettikleri her olumlu projeyi desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. “TECRÜBEMİZİ AKTARMADA HER İMKÂNI DEĞERLENDİRİYORUZ” Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya ve beraberindeki heyetin yanı sıra Bilecik Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ile meclis üyelerini de ayrı ayrı konuk eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, misafirleriyle yakından ilgilendi. Ulusal ve uluslararası konuların yanı sıra yerel yönetimleri yakından ilgilendiren konularda görüş alışverişi yapılan birliktelikte, Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak bilgi ve tecrübemizi aktarmada her imkânı değerlendiriyoruz. Bu konuda tüm birimlerimiz uzun yıllardır çalışma içerisinde” diye konuştu. Ziyaretler yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Başkan Büyükakın, “Vatandaşımızın isteklerine cevap vermek için yoğun bir gündemimiz var. Bu noktada STK’larımızın yapacağı çalışmalar ve ürettikleri her olumlu projeyi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya ve beraberindeki heyetin yanı sıra Bilecik Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ile meclis üyelerini makamında konuk etti. Konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Büyükakın, bilgi ve tecrübe paylaşımının önemine değindi. Başkan Büyükakın ayrıca Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca ile Darıca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şafak Erestin ve yönetimleriyle de bir araya geldi. Yerel yönetimlerin birbirleriyle kurdukları iletişimin temelinde bilgi ve tecrübe paylaşımının çok önemli olduğu vurgusu yapılan birliktelikte, sivil toplum kuruluşlarının sosyal konulara dönük projeler üretmesinin önemine de değinildi.

“VATANDAŞIMIZLA HER FIRSATTA BÜTÜNLEŞİYORUZ”

Darıca-Gebze-OSB bölgesinde yapımı devam eden Metro projesinin ulaşımda çok önemli bir yer tutacağını Darıca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şafak Erestin ve yönetimiyle paylaşan Başkan Büyükakın, Kocaelilerin hizmetinde olduklarını dile getirerek, “Bütün gayemiz halkımızın beklentilerine cevap vermektir. Vatandaşımızla her fırsatta bütünleşiyor, kente dair önerilerini de dinliyoruz” dedi.  Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca ve üyeleriyle olan buluşmasında da insanlarımıza hizmet etmek ve taleplerine cevap vermek için çalıştıklarını söyleyen Başkan Büyükakın, “Vatandaşımızın isteklerine cevap vermek için yoğun bir gündemimiz var. Burada STK’larımızın yapacağı çalışmalar ve ürettikleri her olumlu projeyi desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“TECRÜBEMİZİ AKTARMADA HER İMKÂNI DEĞERLENDİRİYORUZ”

Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya ve beraberindeki heyetin yanı sıra Bilecik Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ile meclis üyelerini de ayrı ayrı konuk eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, misafirleriyle yakından ilgilendi. Ulusal ve uluslararası konuların yanı sıra yerel yönetimleri yakından ilgilendiren konularda görüş alışverişi yapılan birliktelikte, Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak bilgi ve tecrübemizi aktarmada her imkânı değerlendiriyoruz. Bu konuda tüm birimlerimiz uzun yıllardır çalışma içerisinde” diye konuştu. Ziyaretler yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.