Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bu Sokakta Çocuklar Çok Güvende

EĞİTİM 15.01.2019 - 00:34, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1637+ kez okundu.
 

Bu Sokakta Çocuklar Çok Güvende

İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi Yavuz Selim Camii yanında bir sokak çocuklar için özel olarak hazırlandı.

 İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi Yavuz Selim  Camii yanında bir sokak çocuklar için özel olarak hazırlandı. Trafiğe kapalı sokakta çocuklar güven içinde oyunlarını oynayabilmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Kocaeli’de ilk olan sokakta mini futbol, mini basketbol, seksek, köşe kapmaca, yakan top, dokuztaş,  kale yakan top, istop gibi geleneksel çocuk oyunlarının yanı sıra satranç ve mini bisiklet eğitim pisti de bulunuyor. Çocuklar burada sorumlu öğretmen eşliğinde bisiklete biniyorlar, oyunlar oynuyorlar, enerjilerini kendilerine özel sokaklarında oynayarak atıyorlar. Yetkililer geçen bir yıl içinde oyun sokağından 5366 çocuğun yararlandığını söylediler. Haftanın beş günü 09:30 -16:00 saatleri arasında  oyun sokağından yararlanmak isteyen anaokulu ve okul yetkililerinin      0262 331 66 46  numaralı telefondan detaylı bilgi ve randevu alabilecekleri kaydedildi.
İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi Yavuz Selim Camii yanında bir sokak çocuklar için özel olarak hazırlandı.

 İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi Yavuz Selim  Camii yanında bir sokak çocuklar için özel olarak hazırlandı.

Trafiğe kapalı sokakta çocuklar güven içinde oyunlarını oynayabilmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Kocaeli’de ilk olan sokakta mini futbol, mini basketbol, seksek, köşe kapmaca, yakan top, dokuztaş,  kale yakan top, istop gibi geleneksel çocuk oyunlarının yanı sıra satranç ve mini bisiklet eğitim pisti de bulunuyor. Çocuklar burada sorumlu öğretmen eşliğinde bisiklete biniyorlar, oyunlar oynuyorlar, enerjilerini kendilerine özel sokaklarında oynayarak atıyorlar. Yetkililer geçen bir yıl içinde oyun sokağından 5366 çocuğun yararlandığını söylediler. Haftanın beş günü 09:30 -16:00 saatleri arasında  oyun sokağından yararlanmak isteyen anaokulu ve okul yetkililerinin      0262 331 66 46  numaralı telefondan detaylı bilgi ve randevu alabilecekleri kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.