Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bölgesel kültürümüzü YAŞATMAK ÖNEMLİ

SİYASET 10.05.2018 - 19:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2053+ kez okundu.
 

Bölgesel kültürümüzü YAŞATMAK ÖNEMLİ

Körfez Kent Konseyi’nin aylık toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Türkiye’nin mozaiği olan Körfez’de bölgesel kültürümüzü yaşatmak, örf ve adetlerimizi korumak önemli” dedi

Körfez Kent Konseyi’nin her ay bir derneğin ev sahipliğinde gerçekleştirdiği toplantının bu ayki adresi Kocaeli Taşköprülüler Derneği oldu. Körfez Kent Konseyi Başkanı ve Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Milletvekili aday adayları, Kent Konseyi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. KÖRFEZ’E DEĞER KATIYOR Toplantının açılışında konuşan Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, her ay bir derneğin ev sahipliğinde gerçekleştirdikleri toplantıların önemine dikkat çekerek, “Burada yaptığımız istişareler sonrasında STK temsilcilerimizin ilçede gördükleri eksiklikleri ve bu konudaki fikirlerini alıyoruz. Daha sonra Belediye Başkanımız ile istişare yaparak, planlamalarını gerçekleştiriyoruz. Bu birlik ve beraberlik, Körfez’e büyük değer katıyor” dedi. DAHA HIZLI ÇÖZÜLÜYOR AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de STK temsilcilerinin bir araya gelmesinin önemli olduğunu belirterek, “Sizlerle bir arada olmak bizleri mutlu etti. Bizler AK Parti olarak STK’larımız ile zaman zaman bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Şu bir gerçek ki; bir kentte siyasiler STK’lar ve muhtarlar ile bir araya gelebiliyor, demokratik bir şekilde sorunları paylaşabiliyorsa, sorunlar daha hızlı çözülüyor” dedi. EKSİKLİKLERİ BİZE İLETİN Başkan İsmail Baran da konuşmasında, “Kent Konseyimizin her ay düzenli olarak bir Sivil Toplum Kuruluşu’nun ev sahipliğinde bir araya geliyor olması ve fikirlerini paylaşıyor olması çok güzel. Yaptığınız toplantılardan sonra biz de başkanımız ile bir araya geliyor, planlama aşamasına alıyoruz. Gördüğümüz bir eksiği veya yanlışı asla ‘banane’ diyerek geçemeyiz. Eksiği görürseniz bizlere iletin. Her mahalledeki muhtarlarımız var. Onlar bizim fahri meclis üyelerimizdir” dedi. KÜLTÜRÜNÜZÜ YAŞATIN Derneklerin, üstünlük sağlamak için değil, bir kültürü yaşatmak için olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Özellikle Taşköprülüler Derneği’nde olduğumuz için belrteyim; Taşköprü medeniyeti önemlidir. İlimizin ve ilçemiz nüfusunun yüzde 25’ten fazlası manav dediğimiz kardeşlerimizden oluşuyor. Taşköprü de bu nüfusun büyük oranını barındırıyor. Taşköprü Cumhuriyet döneminde bir nahiyeydi ve 180 köyden oluşuyordu. ASLA HAYAL DEĞİL Sizlerden ricam; kendi kültürünüzü yaşatın ve gelecek nesillere de bunu aktarın. Biz belediye olarak bu noktada elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Başkan İsmail Baran 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine de değinerek, “2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Cumhurbaşkanımızın hedefi; Türkiye’yi süper güçler arasına katmak. Bu hayal değil” dedi. Yapılan konuşmaların ardından davetlilere mancarlı pide, ayran ve kabak tatlısı ikram edildi.
Körfez Kent Konseyi’nin aylık toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Türkiye’nin mozaiği olan Körfez’de bölgesel kültürümüzü yaşatmak, örf ve adetlerimizi korumak önemli” dedi

Körfez Kent Konseyi’nin her ay bir derneğin ev sahipliğinde gerçekleştirdiği toplantının bu ayki adresi Kocaeli Taşköprülüler Derneği oldu. Körfez Kent Konseyi Başkanı ve Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Milletvekili aday adayları, Kent Konseyi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

KÖRFEZ’E DEĞER KATIYOR

Toplantının açılışında konuşan Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, her ay bir derneğin ev sahipliğinde gerçekleştirdikleri toplantıların önemine dikkat çekerek, “Burada yaptığımız istişareler sonrasında STK temsilcilerimizin ilçede gördükleri eksiklikleri ve bu konudaki fikirlerini alıyoruz. Daha sonra Belediye Başkanımız ile istişare yaparak, planlamalarını gerçekleştiriyoruz. Bu birlik ve beraberlik, Körfez’e büyük değer katıyor” dedi.

DAHA HIZLI ÇÖZÜLÜYOR

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de STK temsilcilerinin bir araya gelmesinin önemli olduğunu belirterek, “Sizlerle bir arada olmak bizleri mutlu etti. Bizler AK Parti olarak STK’larımız ile zaman zaman bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Şu bir gerçek ki; bir kentte siyasiler STK’lar ve muhtarlar ile bir araya gelebiliyor, demokratik bir şekilde sorunları paylaşabiliyorsa, sorunlar daha hızlı çözülüyor” dedi.

EKSİKLİKLERİ BİZE İLETİN

Başkan İsmail Baran da konuşmasında, “Kent Konseyimizin her ay düzenli olarak bir Sivil Toplum Kuruluşu’nun ev sahipliğinde bir araya geliyor olması ve fikirlerini paylaşıyor olması çok güzel. Yaptığınız toplantılardan sonra biz de başkanımız ile bir araya geliyor, planlama aşamasına alıyoruz. Gördüğümüz bir eksiği veya yanlışı asla ‘banane’ diyerek geçemeyiz. Eksiği görürseniz bizlere iletin. Her mahalledeki muhtarlarımız var. Onlar bizim fahri meclis üyelerimizdir” dedi.

KÜLTÜRÜNÜZÜ YAŞATIN

Derneklerin, üstünlük sağlamak için değil, bir kültürü yaşatmak için olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Özellikle Taşköprülüler Derneği’nde olduğumuz için belrteyim; Taşköprü medeniyeti önemlidir. İlimizin ve ilçemiz nüfusunun yüzde 25’ten fazlası manav dediğimiz kardeşlerimizden oluşuyor. Taşköprü de bu nüfusun büyük oranını barındırıyor. Taşköprü Cumhuriyet döneminde bir nahiyeydi ve 180 köyden oluşuyordu.

ASLA HAYAL DEĞİL

Sizlerden ricam; kendi kültürünüzü yaşatın ve gelecek nesillere de bunu aktarın. Biz belediye olarak bu noktada elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Başkan İsmail Baran 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine de değinerek, “2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Cumhurbaşkanımızın hedefi; Türkiye’yi süper güçler arasına katmak. Bu hayal değil” dedi. Yapılan konuşmaların ardından davetlilere mancarlı pide, ayran ve kabak tatlısı ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.