Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Belsa Önünde Kocaelispor Heyecanı

SPOR 11.05.2019 - 00:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1794+ kez okundu.
 

Belsa Önünde Kocaelispor Heyecanı

Kocaelispor’un Play-Off’ta Yeni Çorumspor ile yaptığı karşılaşmanın heyecanı İzmit Belediyesi önünde yaşandı.

Kocaelispor’un Play-Off’ta  Yeni Çorumspor ile yaptığı karşılaşmanın heyecanı İzmit Belediyesi önünde yaşandı. Kocaelispor için büyük önem taşıyan depolanmandaki Yeni Çorumspor maçı  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in talimatıyla Belsa önünde dev ekrandan yayınlandı. Çok sayıda Kocaelispor taraftarı maçın başlamasıyla birlikte Belsa önünde toplanmaya başladılar. Gönül verdikleri takımlarının maç heyecanını Belsa önünde yaşayan Yeşil-siyahlılar, Başkan Hürriyet’e jestinden dolayı teşekkür ettiler.
Kocaelispor’un Play-Off’ta Yeni Çorumspor ile yaptığı karşılaşmanın heyecanı İzmit Belediyesi önünde yaşandı.

Kocaelispor’un Play-Off’ta  Yeni Çorumspor ile yaptığı karşılaşmanın heyecanı İzmit Belediyesi önünde yaşandı.

Kocaelispor için büyük önem taşıyan depolanmandaki Yeni Çorumspor maçı  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in talimatıyla Belsa önünde dev ekrandan yayınlandı. Çok sayıda Kocaelispor taraftarı maçın başlamasıyla birlikte Belsa önünde toplanmaya başladılar. Gönül verdikleri takımlarının maç heyecanını Belsa önünde yaşayan Yeşil-siyahlılar, Başkan Hürriyet’e jestinden dolayı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.