Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

BBP’li Cevrim, Körfez’e çıkarma yaptı

SİYASET 12.05.2018 - 13:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2406+ kez okundu.
 

BBP’li Cevrim, Körfez’e çıkarma yaptı

BBP Kocaeli Milletvekili aday adayı Hilal İncekol Cevrim, Körfez’de esnafı ziyaret etti, karanfil dağıttı

BBP Kocaeli Milletvekili aday adayı Hilal İncekol Cevrim, Körfez’de esnafı ziyaret etti, karanfil dağıttı BBP Kocaeli Milletvekili aday adayı Hilal İncekol Cevrim, 24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimler öncesinde Körfez’e adeta çıkarma yaptı. Cevrim, Körfez'de Ağadere esnaflarını ziyaret ederek karanfil dağıttı. Vatandaşlara kendisini tanıtan ve destek isteyen Cevrim, “Bende 10 yıldır bayan kuaförüyüm küçük esnafın sorunlarını mecliste en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” dedi. Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk’ü de ziyaret eden Cevrim, Cumhur İttifakına destek istedi. İDAM CEZASI GERİ GELMELİ  Neden aday adayı olduğunu belirten Cevrim, “Aday adayı olmamdaki en önemli etkenlerden biride kadına ve çocuklara yönelik şiddet, istismar, ve tecavüz olayları. Bu konuyla ilgili idam cezasının geri getirilmesi için bir kadın ve bir anne olarak elimden gelen gayreti göstereceğim. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun Milli Mutabakat Çağrısında da belirttiği gibi siyaseti hiçbir zaman gaye edinmeyeceğini, kutsal gayelerin vasıtası olarak göreceğiz” diye konuştu.
BBP Kocaeli Milletvekili aday adayı Hilal İncekol Cevrim, Körfez’de esnafı ziyaret etti, karanfil dağıttı

BBP Kocaeli Milletvekili aday adayı Hilal İncekol Cevrim, Körfez’de esnafı ziyaret etti, karanfil dağıttı

BBP Kocaeli Milletvekili aday adayı Hilal İncekol Cevrim, 24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimler öncesinde Körfez’e adeta çıkarma yaptı. Cevrim, Körfez'de Ağadere esnaflarını ziyaret ederek karanfil dağıttı. Vatandaşlara kendisini tanıtan ve destek isteyen Cevrim, “Bende 10 yıldır bayan kuaförüyüm küçük esnafın sorunlarını mecliste en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” dedi. Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk’ü de ziyaret eden Cevrim, Cumhur İttifakına destek istedi.

İDAM CEZASI GERİ GELMELİ 

Neden aday adayı olduğunu belirten Cevrim, “Aday adayı olmamdaki en önemli etkenlerden biride kadına ve çocuklara yönelik şiddet, istismar, ve tecavüz olayları. Bu konuyla ilgili idam cezasının geri getirilmesi için bir kadın ve bir anne olarak elimden gelen gayreti göstereceğim. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun Milli Mutabakat Çağrısında da belirttiği gibi siyaseti hiçbir zaman gaye edinmeyeceğini, kutsal gayelerin vasıtası olarak göreceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.