Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Yıldız’dan ilk icraatı

SİYASET 16.01.2020 - 17:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2408+ kez okundu.
 

Başkan Yıldız’dan ilk icraatı

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Körfez İlçe Örgütü hizmet binasının yerini değiştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Körfez İlçe Örgütü  hizmet binasının yerini değiştirdi. Barbaros Mahallesi Org. Eşref Bitlis Caddesi Yanıkkaya İş Merkezi’nin 1. Katına taşınan Körfez CHP , şimdi son yerleşim planı yapıyor. Güney Mahallesi Tan Apartmanında kendi binası olan CHP, yeni başkan seçilen Bülent Yıldız verdiği sözü tutarak yeni binaya geçtiler. Mevcut CHP parti binasının yetersiz olduğu için Barbaros Mahallesi Org. Eşref Bitlis Caddesi Yanıkkaya İş Merkezi’nin  1.katını kiralayarak taşındı ve yeni binanın camına “ KÖRFEZ CHP İLÇE BAŞKANLIĞI “ yazısı da YAZILDI. "HAYIRLI OLSUN" Partisinin ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap veren yeni bir binaya taşındıklarını belirten CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız" Mevcut Parti binamızın partililerimize yetersiz geliyordu. Başka olduktan sonra yönetimimizle bir toplantı yaparak “Parti ilçe örgütünü daha geniş bir binaya taşınma kararı aldık. Körfez ilçemizin merkezi yerde sayılacak , çok yakın bir yerde bina tuttuk. İçerisinde kadın ve gençlik kollarımıza ait odaların da olduğu güzel bir hizmet binamız oldu. Yeni parti binamız, hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. Yıldız , inşallah eski partimize ait binayı satıp daha geniş kendi binalarını almak için de çalıştıklarını sözlerine ekledi.  
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Körfez İlçe Örgütü hizmet binasının yerini değiştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Körfez İlçe Örgütü  hizmet binasının yerini değiştirdi.

Barbaros Mahallesi Org. Eşref Bitlis Caddesi Yanıkkaya İş Merkezi’nin 1. Katına taşınan Körfez CHP , şimdi son yerleşim planı yapıyor. Güney Mahallesi Tan Apartmanında kendi binası olan CHP, yeni başkan seçilen Bülent Yıldız verdiği sözü tutarak yeni binaya geçtiler. Mevcut CHP parti binasının yetersiz olduğu için Barbaros Mahallesi Org. Eşref Bitlis Caddesi Yanıkkaya İş Merkezi’nin  1.katını kiralayarak taşındı ve yeni binanın camına “ KÖRFEZ CHP İLÇE BAŞKANLIĞI “ yazısı da YAZILDI.

"HAYIRLI OLSUN"

Partisinin ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap veren yeni bir binaya taşındıklarını belirten CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız" Mevcut Parti binamızın partililerimize yetersiz geliyordu. Başka olduktan sonra yönetimimizle bir toplantı yaparak “Parti ilçe örgütünü daha geniş bir binaya taşınma kararı aldık. Körfez ilçemizin merkezi yerde sayılacak , çok yakın bir yerde bina tuttuk. İçerisinde kadın ve gençlik kollarımıza ait odaların da olduğu güzel bir hizmet binamız oldu. Yeni parti binamız, hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. Yıldız , inşallah eski partimize ait binayı satıp daha geniş kendi binalarını almak için de çalıştıklarını sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.