Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan yardımcısı Osman Yurt'tan yeğenine kıyak

GÜNDEM 05.09.2019 - 00:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2687+ kez okundu.
 

Başkan yardımcısı Osman Yurt'tan yeğenine kıyak

Körfez Belediye Başkan yardımcısı Osman Yurt Belediyenin sosyal tesislerin tuvalet onarım ve yenileme işini 31 Mart Yerel seçimlerde Ak Parti’den Meclis üyesi adayı olan yeğeni Semih Yurt’a ihalesiz verildi.

Körfez Belediye Başkan yardımcısı Osman Yurt Belediyenin sosyal tesislerin tuvalet onarım ve yenileme işini 31 Mart Yerel seçimlerde Ak Parti’den  Meclis üyesi adayı olan yeğeni  Semih Yurt’a ihalesiz verildi. İyi Parti Meclis üyesi Av. Ender Oğuz, kendi sosyal medyadan paylaştığı yazıda , “Körfez Belediyesi Sosyal Tesislere ait tuvalet vs tadilat ve komple yenileme işlemlerini  Başkan Yardımcısının yakın akrabası ve aynı zamanda kendi siyasi partilerinden Meclis Üyesi Adayı olan kişiye yaptırması ne kadar etik ve de doğru bir eylemdir...Siz kıymetli Körfez Halkımızın takdirlerine bırakıyorum..” dedi. Körfez ilçede kulaktan kulağa yayılan ihale olmadan yeğenine verilen iş nedeniyle başta Osman Yurt olmak üzere büyük tepki topladı.
Körfez Belediye Başkan yardımcısı Osman Yurt Belediyenin sosyal tesislerin tuvalet onarım ve yenileme işini 31 Mart Yerel seçimlerde Ak Parti’den Meclis üyesi adayı olan yeğeni Semih Yurt’a ihalesiz verildi.

Körfez Belediye Başkan yardımcısı Osman Yurt Belediyenin sosyal tesislerin tuvalet onarım ve yenileme işini 31 Mart Yerel seçimlerde Ak Parti’den  Meclis üyesi adayı olan yeğeni  Semih Yurt’a ihalesiz verildi.

İyi Parti Meclis üyesi Av. Ender Oğuz, kendi sosyal medyadan paylaştığı yazıda , “Körfez Belediyesi Sosyal Tesislere ait tuvalet vs tadilat ve komple yenileme işlemlerini  Başkan Yardımcısının yakın akrabası ve aynı zamanda kendi siyasi partilerinden Meclis Üyesi Adayı olan kişiye yaptırması ne kadar etik ve de doğru bir eylemdir...Siz kıymetli Körfez Halkımızın takdirlerine bırakıyorum..” dedi.

Körfez ilçede kulaktan kulağa yayılan ihale olmadan yeğenine verilen iş nedeniyle başta Osman Yurt olmak üzere büyük tepki topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.