Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt,Engelli Gencin Hayalini Yerine Getirdi

YAŞAM 11.05.2019 - 00:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1783+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt,Engelli Gencin Hayalini Yerine Getirdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Engelliler Haftası dolayısıyla ilçedeki rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti, “Yanınızdayız, farkınızdayız” mesajı verdi. Oğuzhan’ın isteğini de kırmadı, makam arabasıyla Körfez’i birlikte gezdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Engelliler Haftası dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren Özel Verimli Rehabilitasyon Merkezi, Gülünce Rehabilitasyon Merkezi ve Güvenal Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunduğu ziyaretlerde konuşan Başkan Şener Söğüt, “Sevginin ve kardeşliğin aşamayacağı engelin olmadığını biliyoruz. Her zaman yanınızdayız, farkınızdayız” dedi. OĞUZHAN’IN MUTLULUĞU Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt’un da katıldığı ziyaretlerde renkli görüntüler yaşandı. Özel Körfez Verimli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyarette Başkan Söğüt’ün yanına gelen Oğuzhan Batur, “Makam aracınızda sizinle biraz gezebilir miyim?” dedi. Başkan Söğüt de Oğuzhan’ın bu isteğini kırmadı. Oldukça heyecanlanan Oğuzhan, Başkan Söğüt’e sarılarak teşekkür etti. ASLA BİR KUSUR DEĞİLDİR Başkan Söğüt daha sonra Gülünce Rehabilitasyon Merkezi ve Güvenal Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Kurum yetkilileri ile bir araya gelen ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Şener Söğüt, “Her zaman yanınızdayız. Engelli olmak bir kusur değildir. Engellilik konusu, yalnızca engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren en önemli konuların başında gelmektedir” dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Engelliler Haftası dolayısıyla ilçedeki rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti, “Yanınızdayız, farkınızdayız” mesajı verdi. Oğuzhan’ın isteğini de kırmadı, makam arabasıyla Körfez’i birlikte gezdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Engelliler Haftası dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren Özel Verimli Rehabilitasyon Merkezi, Gülünce Rehabilitasyon Merkezi ve Güvenal Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunduğu ziyaretlerde konuşan Başkan Şener Söğüt, “Sevginin ve kardeşliğin aşamayacağı engelin olmadığını biliyoruz. Her zaman yanınızdayız, farkınızdayız” dedi.

OĞUZHAN’IN MUTLULUĞU

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt’un da katıldığı ziyaretlerde renkli görüntüler yaşandı. Özel Körfez Verimli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyarette Başkan Söğüt’ün yanına gelen Oğuzhan Batur, “Makam aracınızda sizinle biraz gezebilir miyim?” dedi. Başkan Söğüt de Oğuzhan’ın bu isteğini kırmadı. Oldukça heyecanlanan Oğuzhan, Başkan Söğüt’e sarılarak teşekkür etti.

ASLA BİR KUSUR DEĞİLDİR

Başkan Söğüt daha sonra Gülünce Rehabilitasyon Merkezi ve Güvenal Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Kurum yetkilileri ile bir araya gelen ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Şener Söğüt, “Her zaman yanınızdayız. Engelli olmak bir kusur değildir. Engellilik konusu, yalnızca engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren en önemli konuların başında gelmektedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.