Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt'ün abisi yoğun bakımda

SAĞLIK 07.04.2020 - 14:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1615+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt'ün abisi yoğun bakımda

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün müteahhit olan abisi Köksal Söğüt, Korona virüsü nedeniyle yoğun bakıma alındı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün müteahhit olan abisi Köksal Söğüt, Korona virüsü nedeniyle yoğun bakıma alındı. Bir özel hastanede yoğun bakımda olan Köksal Söğüt için yakın çevresi sosyal paylaşım sitelerinden hastalık geçirmiş kanı aramaya başladılar. Alınan bilgi ve iddialara göre rahatsızlanan Köksal Söğüt, virüs belirtileri gözükünce muayene için gittiği hastanede tedavi altına alındı. Burada rahatsızlığı artan Köksal Söğüt yoğun bakıma alındı ve solunum cihazına bağlandı. Köksal Söğüt’ün kronik böbrek rahatsızlığı da olduğu için yoğun bakıma alındığı belirtilirken, yakınları sosyal medyadan hastalık geçirmiş insanların kanlarını aramaya başladılar. Bu kanın bulunması halinde antikor olarak kullanılması ve tedavinin daha iyi sonuç vermesi amaçlanıyor.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün müteahhit olan abisi Köksal Söğüt, Korona virüsü nedeniyle yoğun bakıma alındı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün müteahhit olan abisi Köksal Söğüt, Korona virüsü nedeniyle yoğun bakıma alındı. Bir özel hastanede yoğun bakımda olan Köksal Söğüt için yakın çevresi sosyal paylaşım sitelerinden hastalık geçirmiş kanı aramaya başladılar.

Alınan bilgi ve iddialara göre rahatsızlanan Köksal Söğüt, virüs belirtileri gözükünce muayene için gittiği hastanede tedavi altına alındı.

Burada rahatsızlığı artan Köksal Söğüt yoğun bakıma alındı ve solunum cihazına bağlandı. Köksal Söğüt’ün kronik böbrek rahatsızlığı da olduğu için yoğun bakıma alındığı belirtilirken, yakınları sosyal medyadan hastalık geçirmiş insanların kanlarını aramaya başladılar.

Bu kanın bulunması halinde antikor olarak kullanılması ve tedavinin daha iyi sonuç vermesi amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.