Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt’ten nezaket ziyaretleri

Körfez Belediyesi 11.05.2019 - 17:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2588+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt’ten nezaket ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’ın ardından Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun ve İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’a da iade-i ziyarette bulundu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’ın ardından Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun ve İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’a da iade-i ziyarette bulundu. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediye başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı makamına gelerek tebrik eden Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun ve İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’a nezaket ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’a ziyaret gerçekleştiren Başkan Şener Söğüt, daha sonra Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun’u makamında ziyaret etti. Başkan Söğüt’e Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan da eşlik etti. “HUZURUN TEMİNATISINIZ” Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan ziyarette Başsavcı Burak Olgun da Başkan Söğüt’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Söğüt daha sonra da Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’ı makamında ziyaret etti. Aydın ziyaret dolayısıyla teşekkür ederken, Başkan Şener Söğüt’te ilçede huzurun sağlanması adına gece gündüz demeden çalışan İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve tüm güvenlik güçlerine teşekkür etti.  Söğüt, Aydın’a kiraz maketi takdim etti.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’ın ardından Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun ve İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’a da iade-i ziyarette bulundu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’ın ardından Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun ve İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’a da iade-i ziyarette bulundu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediye başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı makamına gelerek tebrik eden Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun ve İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’a nezaket ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’a ziyaret gerçekleştiren Başkan Şener Söğüt, daha sonra Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun’u makamında ziyaret etti. Başkan Söğüt’e Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan da eşlik etti.

“HUZURUN TEMİNATISINIZ”

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan ziyarette Başsavcı Burak Olgun da Başkan Söğüt’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Söğüt daha sonra da Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’ı makamında ziyaret etti. Aydın ziyaret dolayısıyla teşekkür ederken, Başkan Şener Söğüt’te ilçede huzurun sağlanması adına gece gündüz demeden çalışan İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve tüm güvenlik güçlerine teşekkür etti.  Söğüt, Aydın’a kiraz maketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.