Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “Sırtınız yere gelmesin”

SPOR 08.07.2021 - 23:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1778+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “Sırtınız yere gelmesin”

Tarihi Kırkpınar Güreşleri’ne katılacak Körfezli güreşçiler ile bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Sırtınız yere gelmesin” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 9-11 Temmuz tarihleri arasında Edirne’de gerçekleştirilecek olan 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılacak Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü güreşçileri ile bir araya geldi. Tütünçiftlik Nazende’de gerçekleştirilen buluşmaya ayrıca Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve Osman Yurt da katıldı. Başkan Söğüt, güreşçilerle tek tek sohbet ederek başarılar diledi. 660 YILLIK BİR MAZİ Buluşmada konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Sizleri Kırkpınar’a uğurlarken beraber olmak istedik. Güreş bizim ata sporumuz. 660 yıllık bir mazisi olan spor. Bu sporu yapmak gerçekten çok önemli ve anlamlı. Çünkü bizim geleneğimizi, inancımızı yansıtan bir spor. Sizin gibi gençlerimizin bu sporla uğraştığını görmek de bizleri ayrıca mutlu ediyor. SİZLERE İNANCIMIZ TAM Güreşe desteğimiz hep oldu, olmaya da devam edecek. Sizlerden istediğimiz de katıldığınız müsabakalarda bizleri en iyi şekilde temsil etmeniz. Güzel sonuçlar elde edeceğinize inancımız tam. Unutmayalım ki; asıl önemli olan bu işin içinde olmak, parçası olmak. Bu bile başlı başına güzel bir olay. Hepinize başarılar diliyorum. Sırtınız yere gelmesin” dedi. 29 KİŞİLİK KAFİLE Veyse Şirin’in başkanlığını yaptığı kafilede; Antrenör Levent Gürbüz, sporcular; Taha Akyıldız, İsmail Çırak, Efe Kaan Deniz, Emir Mustafa Özdemir, Hakan Uğurtaş, Yusuf Bağcı, Yunus Emre Akköze, Muhammet Efe Duman, Mehmet Şengül, Muhammet Mustafa Bektaş, Yiğit Gül, Ahmet Özlü, Enes Özlü, Akın Yaz, Kadir Bozkurt, Ramazan Özmüş, Arda Baha Gülmez, Yakup Mustafa Karakaya, Taha Recep Yılmaz, Ali Eren Gülcan, İsmail Laçin, Bilal Çırak, Anılhan Çırak, Arda Çırak, Göktürk Kaan Erkul, Enes Kabak, İsmail Turguttaş ve Serdal Eryılmaz yer aldı.
Tarihi Kırkpınar Güreşleri’ne katılacak Körfezli güreşçiler ile bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Sırtınız yere gelmesin” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 9-11 Temmuz tarihleri arasında Edirne’de gerçekleştirilecek olan 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılacak Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü güreşçileri ile bir araya geldi. Tütünçiftlik Nazende’de gerçekleştirilen buluşmaya ayrıca Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve Osman Yurt da katıldı. Başkan Söğüt, güreşçilerle tek tek sohbet ederek başarılar diledi.

660 YILLIK BİR MAZİ

Buluşmada konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Sizleri Kırkpınar’a uğurlarken beraber olmak istedik. Güreş bizim ata sporumuz. 660 yıllık bir mazisi olan spor. Bu sporu yapmak gerçekten çok önemli ve anlamlı. Çünkü bizim geleneğimizi, inancımızı yansıtan bir spor. Sizin gibi gençlerimizin bu sporla uğraştığını görmek de bizleri ayrıca mutlu ediyor.

SİZLERE İNANCIMIZ TAM

Güreşe desteğimiz hep oldu, olmaya da devam edecek. Sizlerden istediğimiz de katıldığınız müsabakalarda bizleri en iyi şekilde temsil etmeniz. Güzel sonuçlar elde edeceğinize inancımız tam. Unutmayalım ki; asıl önemli olan bu işin içinde olmak, parçası olmak. Bu bile başlı başına güzel bir olay. Hepinize başarılar diliyorum. Sırtınız yere gelmesin” dedi.

29 KİŞİLİK KAFİLE

Veyse Şirin’in başkanlığını yaptığı kafilede; Antrenör Levent Gürbüz, sporcular; Taha Akyıldız, İsmail Çırak, Efe Kaan Deniz, Emir Mustafa Özdemir, Hakan Uğurtaş, Yusuf Bağcı, Yunus Emre Akköze, Muhammet Efe Duman, Mehmet Şengül, Muhammet Mustafa Bektaş, Yiğit Gül, Ahmet Özlü, Enes Özlü, Akın Yaz, Kadir Bozkurt, Ramazan Özmüş, Arda Baha Gülmez, Yakup Mustafa Karakaya, Taha Recep Yılmaz, Ali Eren Gülcan, İsmail Laçin, Bilal Çırak, Anılhan Çırak, Arda Çırak, Göktürk Kaan Erkul, Enes Kabak, İsmail Turguttaş ve Serdal Eryılmaz yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.