Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt'e acı haber cenazede geldi

Vefat 09.06.2019 - 23:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1929+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt'e acı haber cenazede geldi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün amcası Derviş Söğüt hayatını kaybetti

Bir süredir Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören daha sonra ise Gebze 100. Yıl Hastanesi'ne sevk edilen Şener Söğüt'ün amcası Derviş Söğüt solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Amca Derviş Söğüt'ün cenazesinin yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Körfez Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.  HABER CENAZEDE GELDİ Öte yandan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, amcasının vefat haberini bir başka cenazede aldı. Elde edinilen bilgiye göre, AKP Körfez Eski İlçe Başkanı Engin Koyun'un eşinin cenazesine katılan başkan Soğüt, acı haberi cenaze evinde aldı. 
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün amcası Derviş Söğüt hayatını kaybetti

Bir süredir Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören daha sonra ise Gebze 100. Yıl Hastanesi'ne sevk edilen Şener Söğüt'ün amcası Derviş Söğüt solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Amca Derviş Söğüt'ün cenazesinin yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Körfez Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi. 

HABER CENAZEDE GELDİ

Öte yandan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, amcasının vefat haberini bir başka cenazede aldı. Elde edinilen bilgiye göre, AKP Körfez Eski İlçe Başkanı Engin Koyun'un eşinin cenazesine katılan başkan Soğüt, acı haberi cenaze evinde aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.