Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Sezer Personel İle Bayramlaştı

SİYASET 03.06.2019 - 23:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2710+ kez okundu.
 

Başkan Sezer Personel İle Bayramlaştı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediyenin tüm birimlerinde görev yapan personel ile bir araya gelip, tek tek bayramlaştı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Salı günü başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde meclis salonunda tüm personel ile bayramlaştı. Başkan yardımcıları ve müdürlerin de katıldığı bayramlaşma töreninde personel ile tek tek bayramlaşan Başkan Sezer, “hayırlı bayramlar”  dileklerini iletti. AMACIMIZ DAHA YAŞANABİLİR BİR GÖLCÜK Gölcük Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını ifade eden Başkan Sezer, "Biz bir aileyiz ve birbirimize verdiğimiz destek ile ilçemiz adına en iyi çalışmaları yapacağımızı düşünüyorum. Bende bu ailenin yeni bir ferdiyim.  Amacımız daha yaşanabilir ve müreffeh bir Gölcük. Bunun için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte göstereceğiz. Bir ay boyunca hep birlikte Ramazan ayını geçirdik. Şimdi önümüzde inşallah mutlu ve huzurlu bir şekilde geçireceğimiz Ramazan Bayramı bizleri bekliyor. Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günlerdir. Bu vesile ile başta çalışma arkadaşlarım ve aileleri olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederim. Nice bayramlarda beraber olabilmeyi temenni ediyorum" dedi. Konuşması sonrasında tek tek personel ile tokalaşan Başkan Sezer, bayramlarını tebrik etti ve iyi tatil dileklerini iletti.  
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediyenin tüm birimlerinde görev yapan personel ile bir araya gelip, tek tek bayramlaştı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Salı günü başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde meclis salonunda tüm personel ile bayramlaştı. Başkan yardımcıları ve müdürlerin de katıldığı bayramlaşma töreninde personel ile tek tek bayramlaşan Başkan Sezer, “hayırlı bayramlar”  dileklerini iletti.

AMACIMIZ DAHA YAŞANABİLİR BİR GÖLCÜK

Gölcük Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını ifade eden Başkan Sezer, "Biz bir aileyiz ve birbirimize verdiğimiz destek ile ilçemiz adına en iyi çalışmaları yapacağımızı düşünüyorum. Bende bu ailenin yeni bir ferdiyim.  Amacımız daha yaşanabilir ve müreffeh bir Gölcük. Bunun için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte göstereceğiz. Bir ay boyunca hep birlikte Ramazan ayını geçirdik. Şimdi önümüzde inşallah mutlu ve huzurlu bir şekilde geçireceğimiz Ramazan Bayramı bizleri bekliyor. Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günlerdir. Bu vesile ile başta çalışma arkadaşlarım ve aileleri olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederim. Nice bayramlarda beraber olabilmeyi temenni ediyorum" dedi. Konuşması sonrasında tek tek personel ile tokalaşan Başkan Sezer, bayramlarını tebrik etti ve iyi tatil dileklerini iletti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.