Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet Mecidiye Cemevi'ni yeniledi

GÜNDEM 07.01.2021 - 23:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2183+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet Mecidiye Cemevi'ni yeniledi

İzmit Belediyesi, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için ibadethanelerin bakım ve onarımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

İzmit Belediyesi, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için ibadethanelerin bakım ve onarımını gerçekleştirmeye devam ediyor İzmit Belediyesi, kent genelinde vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirdikleri ibadethanelerde bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda anında harekete geçen İzmit Belediyesi ekipleri, Mecidiye Mahallesi Cemevi’ni yeniledi. TEŞEKKÜR ETTİLER İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Mecidiye Mahallesi’ne yaptığı ziyarette vatandaşlardan gelen talep ile Mecidiye Cemevi’ne halı döşeme yapılması üzerine harekete geçti. Vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirdikleri Mecidiye Cemevi’ne 60 metre kare halı döşeme çalışması yapıldı. Ayrıca çatı kaplama çalışması gerçekleştirilen Cemevi komple boyanarak daha bakımlı ve temiz bir görünüme kavuştu. İzmit Belediyesi ekipleri tarafından dış tarafına merdiven çalışması yapılan Cemevi’nde ibadetlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar ve Mecidiye Mahalle Muhtarı Fahrettin Korkutan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.  
İzmit Belediyesi, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için ibadethanelerin bakım ve onarımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

İzmit Belediyesi, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için ibadethanelerin bakım ve onarımını gerçekleştirmeye devam ediyor

İzmit Belediyesi, kent genelinde vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirdikleri ibadethanelerde bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda anında harekete geçen İzmit Belediyesi ekipleri, Mecidiye Mahallesi Cemevi’ni yeniledi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Mecidiye Mahallesi’ne yaptığı ziyarette vatandaşlardan gelen talep ile Mecidiye Cemevi’ne halı döşeme yapılması üzerine harekete geçti. Vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirdikleri Mecidiye Cemevi’ne 60 metre kare halı döşeme çalışması yapıldı. Ayrıca çatı kaplama çalışması gerçekleştirilen Cemevi komple boyanarak daha bakımlı ve temiz bir görünüme kavuştu. İzmit Belediyesi ekipleri tarafından dış tarafına merdiven çalışması yapılan Cemevi’nde ibadetlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar ve Mecidiye Mahalle Muhtarı Fahrettin Korkutan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.