Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet, ,İzmir'de depremzedeleri yalnız bırakmadı.

GÜNDEM 31.10.2020 - 22:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2299+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet, ,İzmir'de depremzedeleri yalnız bırakmadı.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, destek ve arama kurtarma ekipleri ile çok sayıda yardım malzemesiyle beraber İzmir’deki deprem bölgesine ulaştı.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Ege Denizi’nde meydana gelen ve başta İzmir olmak üzere birçok ilde hissedilen 6.8 şiddetindeki depremler ilgili destek vermek amacıyla geldiği İzmir'de depremzedelere destek verdi.  DUALARIMIZ İZMİR İLE  İzmir'de Deprem bölgesinde incelemelerde buluna İzmit Belediye Başkanı Fatma Hüriiyet Kaplan , yaşanan depremle ilgili olarak, “Deprem gerçeğini, yaşattığı acıyı ve gözyaşını çok iyi biliyoruz. Depremi en iyi bilen kent olarak durumun hassasiyetinin farkındayız. Biz de İzmit Belediyesi olarak İzmir halkının yanında olmak, bir nebze olsun dertlerine derman olabilmek için deneyimli ekiplerimizle beraber İzmir'e  ulaştı.Hüriiyet burada depremde yıkılan binalarda kurtarma ekiplerini  ve yapılan çalışmaları yerinde izledi. Hürriyet;  Tüm Kocaeli’nin duaları ve kalpleri İzmirli vatandaşlarımızla olacak” açıklamasında bulundu.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, destek ve arama kurtarma ekipleri ile çok sayıda yardım malzemesiyle beraber İzmir’deki deprem bölgesine ulaştı.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Ege Denizi’nde meydana gelen ve başta İzmir olmak üzere birçok ilde hissedilen 6.8 şiddetindeki depremler ilgili destek vermek amacıyla geldiği İzmir'de depremzedelere destek verdi. 

DUALARIMIZ İZMİR İLE 

İzmir'de Deprem bölgesinde incelemelerde buluna İzmit Belediye Başkanı Fatma Hüriiyet Kaplan yaşanan depremle ilgili olarak, “Deprem gerçeğini, yaşattığı acıyı ve gözyaşını çok iyi biliyoruz. Depremi en iyi bilen kent olarak durumun hassasiyetinin farkındayız. Biz de İzmit Belediyesi olarak İzmir halkının yanında olmak, bir nebze olsun dertlerine derman olabilmek için deneyimli ekiplerimizle beraber İzmir'e  ulaştı.Hüriiyet burada depremde yıkılan binalarda kurtarma ekiplerini  ve yapılan çalışmaları yerinde izledi. Hürriyet;  Tüm Kocaeli’nin duaları ve kalpleri İzmirli vatandaşlarımızla olacak” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.