Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet: Bir Daha 15 Temmuz'lar Yaşanmasın

GÜNDEM 14.07.2019 - 17:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2506+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet: Bir Daha 15 Temmuz'lar Yaşanmasın

İzmit Beldiye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle yazılı açıklama yaptı.

İzmit Beldiye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle yazılı açıklama yaptı.  Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, yakın tarihin dönüm noktalarından biri olan Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle kaybedilen şehitlere bir kez daha Allah'tan rahmet dilediğini ve benzer acılarının tekrarlanmamasını ümit ettiğini dile getirdi. Hürriyet yayınladığı mesajında, “15 Temmuz hain darbe darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. Demokrasiye, milletin özgürlük ve bağımsızlığına kasteden hainler, milletin gücünü ve iradesini yenemedi. Dünyanın en kanlı ve sinsi terör örgütlerinden biri olan FETÖ'nün ülkemiz demokrasisine yönelik darbe girişiminin başarısız kılınması halkımızın topyekûn olarak parlamenter demokrasimize sahip çıkmasıyla sağlanmıştır.  'ORTAK DEĞERLERİMİZE SARILMALIYIZ'  15 Temmuz’ların bir daha yaşanmaması için bu ibret verici olaydan ders alıp devleti başka tehlikeli ittifakların tuzağından uzak tutmak şarttır. Bu zehrin panzehri Ebedi Baskomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerine, ortak değerlerimize, demokratik, laik cumhuriyete ve sosyal hukuk devletine sıkı sıkı sarılmaktır. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3.yıl dönümünde, vatanımız, bağımsızlığımız ve demokrasi için canını vermiş, bütün şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.   
İzmit Beldiye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle yazılı açıklama yaptı.

İzmit Beldiye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle yazılı açıklama yaptı. 

Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, yakın tarihin dönüm noktalarından biri olan Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle kaybedilen şehitlere bir kez daha Allah'tan rahmet dilediğini ve benzer acılarının tekrarlanmamasını ümit ettiğini dile getirdi. Hürriyet yayınladığı mesajında, “15 Temmuz hain darbe darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. Demokrasiye, milletin özgürlük ve bağımsızlığına kasteden hainler, milletin gücünü ve iradesini yenemedi. Dünyanın en kanlı ve sinsi terör örgütlerinden biri olan FETÖ'nün ülkemiz demokrasisine yönelik darbe girişiminin başarısız kılınması halkımızın topyekûn olarak parlamenter demokrasimize sahip çıkmasıyla sağlanmıştır. 

'ORTAK DEĞERLERİMİZE SARILMALIYIZ' 

15 Temmuz’ların bir daha yaşanmaması için bu ibret verici olaydan ders alıp devleti başka tehlikeli ittifakların tuzağından uzak tutmak şarttır. Bu zehrin panzehri Ebedi Baskomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerine, ortak değerlerimize, demokratik, laik cumhuriyete ve sosyal hukuk devletine sıkı sıkı sarılmaktır. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3.yıl dönümünde, vatanımız, bağımsızlığımız ve demokrasi için canını vermiş, bütün şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.