Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Büyükakın Ve Başkan Turan Yks'de Başarılı Olan Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

GÜNDEM 08.08.2019 - 22:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2525+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın Ve Başkan Turan Yks'de Başarılı Olan Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) 500 tam puan alarak, dereceye giren öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS)  500 tam puan alarak, dereceye giren öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi. Türkiye genelinde derece elde eden ilimizin başarılı öğrencilerini Büyükşehir Belediyesi Kerpe Sosyal Tesislerinde ağırlayan Başkan Büyükakın ve Başkan Turan, tek tek öğrencilerin ve ailelerinin duygularını paylaştılar, samimi bir ortamda geçen toplantıda öğrenciler, geleceğe yönelik düşüncelerini anlattı. Derece alan öğrencilere kendi okul yıllarından örnekler veren Başkan Büyükakın, en büyük yatırım insana ve geleceğe yapılan yatırımdır. Belediye hizmetlerinin yanı sıra, Kültürel ve Sosyal Belediyecilik anlamında gönül köprüleri kurularak öğrencilerimizin başarı elde etmelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediyemiz bünyesinde yürüttüğümüz Akademi Lise projesi gibi çalışmalarla öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlıyoruz. Bizim görevlerimizinden birisi de sizleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır.” dedi. Sizler bizim en büyük hazinemizsiniz. Biz sizleri geleceğe iyi bir şekilde hazırlarsak yarınlarımızın iyi olacağını biliyoruz diyen Başkan Turan ise; ”YKS´de tüm soruları doğru cevaplandırarak 500 tam puan alıp ülke genelinde dereceye giren ilimiz öğrencilerini ve ailelerini kutluyorum. Öğrencilerimizin, başarısında emeği geçen öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim-öğretim hayatında da aynı azimle ve aynı kararlılıkla çalışarak yeni başarılar kazanacaklarına eminim." dedi. Ziyaret, Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Adnan Turan’ın öğrencilere çeşitli hediyelerle ödüllendirmesi ile sona erdi.  
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) 500 tam puan alarak, dereceye giren öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS)  500 tam puan alarak, dereceye giren öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi.

Türkiye genelinde derece elde eden ilimizin başarılı öğrencilerini Büyükşehir Belediyesi Kerpe Sosyal Tesislerinde ağırlayan Başkan Büyükakın ve Başkan Turan, tek tek öğrencilerin ve ailelerinin duygularını paylaştılar, samimi bir ortamda geçen toplantıda öğrenciler, geleceğe yönelik düşüncelerini anlattı.

Derece alan öğrencilere kendi okul yıllarından örnekler veren Başkan Büyükakın, en büyük yatırım insana ve geleceğe yapılan yatırımdır. Belediye hizmetlerinin yanı sıra, Kültürel ve Sosyal Belediyecilik anlamında gönül köprüleri kurularak öğrencilerimizin başarı elde etmelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediyemiz bünyesinde yürüttüğümüz Akademi Lise projesi gibi çalışmalarla öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlıyoruz. Bizim görevlerimizinden birisi de sizleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır.” dedi.

Sizler bizim en büyük hazinemizsiniz. Biz sizleri geleceğe iyi bir şekilde hazırlarsak yarınlarımızın iyi olacağını biliyoruz diyen Başkan Turan ise; ”YKS´de tüm soruları doğru cevaplandırarak 500 tam puan alıp ülke genelinde dereceye giren ilimiz öğrencilerini ve ailelerini kutluyorum. Öğrencilerimizin, başarısında emeği geçen öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim-öğretim hayatında da aynı azimle ve aynı kararlılıkla çalışarak yeni başarılar kazanacaklarına eminim." dedi.

Ziyaret, Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Adnan Turan’ın öğrencilere çeşitli hediyelerle ödüllendirmesi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.