Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Baran; Müteahhit Sorunu Çözüldü

GÜNDEM 03.10.2018 - 23:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1907+ kez okundu.
 

Başkan Baran; Müteahhit Sorunu Çözüldü

Körfez Belediyesi’nin ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. 2019 yılı mali bütçenin görüşüleceği ikinci oturumun 5 Ekim Cuma günü gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı

Körfez Belediyesi’nin ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. 2019 yılı mali bütçenin görüşüleceği ikinci oturumun 5 Ekim Cuma günü gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı Körfez Belediyesi olağan Ekim Ayı Meclis Toplantısı birinci oturumu Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantı, yoklama ve eylül ayına ait karar özetinin oylanması ile başladı. 12 maddenin tek tek görüşülerek karara bağlandığı oturumda; 2019 yılı mali bütçenin görüşülmesi 5 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek olan ikinci oturuma bırakıldı. Meclis toplantısında üniversite binasıyla ilgili konuşan Başkan Baran, “Eğitim başladı, ilçemize hayırlı olsun” dedi. BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda 3 bin 200 öğrencinin eğitim göreceğini belirten Başkan İsmail Baran, “İlçemize ve belediyemiz adına hayırlı olsun. 32 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirdik. Açılışını da YÖK Başkanımızın da katılacağı bir törenle önümüzdeki ay yapmayı planlıyoruz. Bölgemize hem ekonomik hem de sosyal anlamda büyük katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı. MÜTEAHHİT SORUNU ÇÖZÜLDÜ Başkan İsmail Baran, Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Selim’de İSU’nun yaptığı çalışma dolayısıyla yaşanan mağduriyete de değinerek, “Müteahhit kaynaklı sorun yaşandı. İSU, müteahhidin sözleşmesini feshetti. Önümüzdeki hafta itibari ile çalışmalar tekrar başlayacak. Yılbaşına kadar o bölgemizde üst yapısı bitmeyen yer kalmayacak. Konu bizimle alakalı değildi ama fatura bize kesildi. Çalışmaların en kısa sürede bitmesi için bizde yankından takip edeceğiz” 
Körfez Belediyesi’nin ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. 2019 yılı mali bütçenin görüşüleceği ikinci oturumun 5 Ekim Cuma günü gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı

Körfez Belediyesi’nin ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. 2019 yılı mali bütçenin görüşüleceği ikinci oturumun 5 Ekim Cuma günü gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı

Körfez Belediyesi olağan Ekim Ayı Meclis Toplantısı birinci oturumu Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantı, yoklama ve eylül ayına ait karar özetinin oylanması ile başladı. 12 maddenin tek tek görüşülerek karara bağlandığı oturumda; 2019 yılı mali bütçenin görüşülmesi 5 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek olan ikinci oturuma bırakıldı. Meclis toplantısında üniversite binasıyla ilgili konuşan Başkan Baran, “Eğitim başladı, ilçemize hayırlı olsun” dedi.

BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda 3 bin 200 öğrencinin eğitim göreceğini belirten Başkan İsmail Baran, “İlçemize ve belediyemiz adına hayırlı olsun. 32 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirdik. Açılışını da YÖK Başkanımızın da katılacağı bir törenle önümüzdeki ay yapmayı planlıyoruz. Bölgemize hem ekonomik hem de sosyal anlamda büyük katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.

MÜTEAHHİT SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Başkan İsmail Baran, Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Selim’de İSU’nun yaptığı çalışma dolayısıyla yaşanan mağduriyete de değinerek, “Müteahhit kaynaklı sorun yaşandı. İSU, müteahhidin sözleşmesini feshetti. Önümüzdeki hafta itibari ile çalışmalar tekrar başlayacak. Yılbaşına kadar o bölgemizde üst yapısı bitmeyen yer kalmayacak. Konu bizimle alakalı değildi ama fatura bize kesildi. Çalışmaların en kısa sürede bitmesi için bizde yankından takip edeceğiz” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.