Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Baran’dan vatandaş mesaisi

GÜNDEM 27.08.2018 - 15:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1431+ kez okundu.
 

Başkan Baran’dan vatandaş mesaisi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kurban bayramının bitmesinin ardından mahalleleri ziyaret ederek, Körfezli vatandaşlarla bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kurban bayramının bitmesinin ardından mahalleleri ziyaret ederek, Körfezli vatandaşlarla bir araya geldi. CAMİİ CEMAATİ İLE BULUŞTU Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ziyaretlerinin ilk durağı Çamlıtepe Mahallesi oldu. Başkan İsmail Baran, Kemal Sadi Şirin Cami’nde bulunan vatandaşlarla öğle namazı öncesi selamlaşarak çay eşliğinde sohbet etti. Bölgede devam eden asfalt çalışmalarını da yakından takip eden Başkan Baran, çalışanlara kolaylıklar diledi. ESNAFIMIZI ÖNEMSİYORUZ Körfez halkıyla sık sık bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Barbaros Mahallesi ve Atalar Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek hem bayramlarını tebrik etti hem de hayırlı kazançlar diledi. Yaptığı ziyaretlerle ilgili konuşan Başkan Baran,”Körfez ilçemizde vatandaşlarımıza hizmet veren esnaflarımızı önemsiyoruz. Kentimizi hep birlikte kalkındırarak, ekonomimize, ülkemize destek veriyoruz. Ben bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. BAŞKAN BARAN, KÖRFEZ’İ KÖRFEZLİLERLE BİRLİKTE YÖNETİYOR Körfez’i Körfezlilerle yöneteceğiz anlayışı ile yola çıkan Başkan Baran, kent genelinde sürdürülen çalışmaları ve yatırımları Körfez’in sahibi olan esnaf ve vatandaşlarla istişare ederek gerçekleştiriyor. Bu çerçevede Körfez halkı ve esnafı sadece bir gün değil her gün halkın yanlarında olan Başkan İsmail Baran’ın yaptığı ziyaretlerin Körfez’in kalkınmasına ve gelişmesine önemli bir katkı sunduğunun altını çizdiler.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kurban bayramının bitmesinin ardından mahalleleri ziyaret ederek, Körfezli vatandaşlarla bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kurban bayramının bitmesinin ardından mahalleleri ziyaret ederek, Körfezli vatandaşlarla bir araya geldi.
CAMİİ CEMAATİ İLE BULUŞTU

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ziyaretlerinin ilk durağı Çamlıtepe Mahallesi oldu. Başkan İsmail Baran, Kemal Sadi Şirin Cami’nde bulunan vatandaşlarla öğle namazı öncesi selamlaşarak çay eşliğinde sohbet etti. Bölgede devam eden asfalt çalışmalarını da yakından takip eden Başkan Baran, çalışanlara kolaylıklar diledi.
ESNAFIMIZI ÖNEMSİYORUZ

Körfez halkıyla sık sık bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Barbaros Mahallesi ve Atalar Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek hem bayramlarını tebrik etti hem de hayırlı kazançlar diledi. Yaptığı ziyaretlerle ilgili konuşan Başkan Baran,”Körfez ilçemizde vatandaşlarımıza hizmet veren esnaflarımızı önemsiyoruz. Kentimizi hep birlikte kalkındırarak, ekonomimize, ülkemize destek veriyoruz. Ben bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
BAŞKAN BARAN, KÖRFEZ’İ KÖRFEZLİLERLE BİRLİKTE YÖNETİYOR

Körfez’i Körfezlilerle yöneteceğiz anlayışı ile yola çıkan Başkan Baran, kent genelinde sürdürülen çalışmaları ve yatırımları Körfez’in sahibi olan esnaf ve vatandaşlarla istişare ederek gerçekleştiriyor. Bu çerçevede Körfez halkı ve esnafı sadece bir gün değil her gün halkın yanlarında olan Başkan İsmail Baran’ın yaptığı ziyaretlerin Körfez’in kalkınmasına ve gelişmesine önemli bir katkı sunduğunun altını çizdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.