Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Baran’dan üçüzlere “Hoş geldin” hediyesi

GÜNDEM 02.11.2018 - 20:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2503+ kez okundu.
 

Başkan Baran’dan üçüzlere “Hoş geldin” hediyesi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor, aileleri yalnız bırakmıyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor, aileleri yalnız bırakmıyor HER ZAMAN YANINIZDAYIZ Hayata geçirdiği projelerle vatandaşları iyi günde de, kötü günde de yalnız bırakmayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kısa bir süre önce Yunus Emre ile Tuğba çiftinin dünyaya gelen üçüz bebekleri Afra Nur, Nisa Nur ve Yiğit bebeklere hoş geldin dedi. Bebekler için özel olarak hazırlanan hediye paketlerini aileye teslim etti. İNSAN ODAKLI HİZMET İnsan odaklı hizmetin adı olan Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran’ın özverili çalışmaları sonucunca önemli projelere imza atıyor. ‘Hoş geldin Bebek’ projesi; vatandaşları, özellikle genç çiftleri çok memnun ederken,  Başkan İsmail Baran görevli personelle birlikte aileleri ve yeni doğmuş bebekleri sık sık ziyaret ediyor. Yaptığı ziyarette konuşan Başkan İsmail Baran; “Kıymetli genç kardeşlerimi çocukları vesilesiyle tebrik ediyorum. Allah evlatlarına ve onlara hayırlı uzun ömür nasip etsin “ şeklinde konuştu. Yunus Emre ve Tuğba çifti, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a ve belediye personeline teşekkür etti. 
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor, aileleri yalnız bırakmıyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor, aileleri yalnız bırakmıyor
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Hayata geçirdiği projelerle vatandaşları iyi günde de, kötü günde de yalnız bırakmayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kısa bir süre önce Yunus Emre ile Tuğba çiftinin dünyaya gelen üçüz bebekleri Afra Nur, Nisa Nur ve Yiğit bebeklere hoş geldin dedi. Bebekler için özel olarak hazırlanan hediye paketlerini aileye teslim etti.
İNSAN ODAKLI HİZMET
İnsan odaklı hizmetin adı olan Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran’ın özverili çalışmaları sonucunca önemli projelere imza atıyor. ‘Hoş geldin Bebek’ projesi; vatandaşları, özellikle genç çiftleri çok memnun ederken,  Başkan İsmail Baran görevli personelle birlikte aileleri ve yeni doğmuş bebekleri sık sık ziyaret ediyor. Yaptığı ziyarette konuşan Başkan İsmail Baran; “Kıymetli genç kardeşlerimi çocukları vesilesiyle tebrik ediyorum. Allah evlatlarına ve onlara hayırlı uzun ömür nasip etsin “ şeklinde konuştu.
Yunus Emre ve Tuğba çifti, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a ve belediye personeline teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.