Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Adnan Turan, CHP İl Yönetimini Ağırladı

SİYASET 18.07.2019 - 14:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1473+ kez okundu.
 

Başkan Adnan Turan, CHP İl Yönetimini Ağırladı

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimini makamında konuk etti.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimini makamında konuk etti. Ziyarette CHP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcıları, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, İlçe Yöneticileri, Geçmiş Dönem Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin ve Kandıra Belediye Meclis Üyelerini yer aldı. Görüşme fikir alışverişi ve sohbet eşliğinde gerçekleşti. Memnuniyet Duydu Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hayırlı olsun ziyaretleriyle şahsımı onurlandıran CHP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcıları, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, İlçe Yöneticileri, Geçmiş Dönem Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin ve Kandıra Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu.  
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimini makamında konuk etti.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimini makamında konuk etti.

Ziyarette CHP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcıları, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, İlçe Yöneticileri, Geçmiş Dönem Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin ve Kandıra Belediye Meclis Üyelerini yer aldı. Görüşme fikir alışverişi ve sohbet eşliğinde gerçekleşti.

Memnuniyet Duydu

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hayırlı olsun ziyaretleriyle şahsımı onurlandıran CHP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcıları, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, İlçe Yöneticileri, Geçmiş Dönem Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin ve Kandıra Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.