Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başka ilçeler için Körfez’i heba ettirmeyiz

SİYASET 10.12.2018 - 22:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2438+ kez okundu.
 

Başka ilçeler için Körfez’i heba ettirmeyiz

CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, Körfez’de İYİ Parti’yi desteklemelerinin söz konusu olmadığını ifade ederek, “Başka ilçeler için Körfez’i heba ettirmeyiz” İttifak olacaksa bu CHP çatısı altında olur. dedi.

CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, Körfez’de İYİ Parti’yi desteklemelerinin söz konusu olmadığını ifade ederek, “Başka ilçeler için Körfez’i heba ettirmeyiz” dedi CHP’de Körfez Belediye Başkan Adayı olarak Serap Baykurt'un  açıklanması beklenirken ilçenin İYİ Parti ile ittifak yapılacak bölgeler arasına alınması ve CHP’nin de İYİ Parti’nin adayı Salih Şirin’i destekleyeceğinin ifade edilmesi ana muhalefet partisini karıştırdı.  ONLAR DESTEKLESİN CHP’liler olası bu karara tepki gösterirken, Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, oyu yüksek olan partinin aday çıkarması gerektiğini söyledi. Dağdeviren, “CHP’nin oyu yüksek ve bu nedenle İYİ Parti’nin bizi desteklemesi gerekir. Bu çok açık” CHP Kesinlikle Salih Şirin'e oy vermeyeceklerini ifade etti.
CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, Körfez’de İYİ Parti’yi desteklemelerinin söz konusu olmadığını ifade ederek, “Başka ilçeler için Körfez’i heba ettirmeyiz” İttifak olacaksa bu CHP çatısı altında olur. dedi.

CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, Körfez’de İYİ Parti’yi desteklemelerinin söz konusu olmadığını ifade ederek, “Başka ilçeler için Körfez’i heba ettirmeyiz” dedi

CHP’de Körfez Belediye Başkan Adayı olarak Serap Baykurt'un  açıklanması beklenirken ilçenin İYİ Parti ile ittifak yapılacak bölgeler arasına alınması ve CHP’nin de İYİ Parti’nin adayı Salih Şirin’i destekleyeceğinin ifade edilmesi ana muhalefet partisini karıştırdı. 

ONLAR DESTEKLESİN

CHP’liler olası bu karara tepki gösterirken, Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, oyu yüksek olan partinin aday çıkarması gerektiğini söyledi. Dağdeviren, “CHP’nin oyu yüksek ve bu nedenle İYİ Parti’nin bizi desteklemesi gerekir. Bu çok açık” CHP Kesinlikle Salih Şirin'e oy vermeyeceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.