Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Baran: Hereke’nin marka değeri her geçen gün artıyor

GÜNDEM 19.12.2018 - 14:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2914+ kez okundu.
 

Baran: Hereke’nin marka değeri her geçen gün artıyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke’de işyeri açılışına katıldı, ardından da vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Baran, Hereke’nin marka değerini arttıran projeleri hayata geçirdiklerini belirtti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke’de İhsan Öztürk ve Mustafa Emelce’nin sahibi olduğu ‘Cadde Katık’ adlı işletmenin açılışına katıldı. Açılış töreni sonrasında da esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Baran, vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Baran, Hereke’nin tarihi değerlerini tek tek gün yüzüne çıkarttıklarını belirterek, “Hereke birçok yönüyle tarihi değerlere sahip. Halısı, fabrikası, köşkleri ve kalesi bunlardan bazıları. ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK Hereke Kalemiz için başlattığımız restorasyon çalışmasında sona doğru geldik. Kısa süre içerisinde tamamlayarak açılışa hazır hale getireceğiz. Kaiser Wilhelm Köşkü çevresindeki çarpık yapılaşmaları ortadan kaldırarak köşkün daha güzel bir görünüme sahip olmasını sağladık. Hereke Halılarımızın marka değerini ön plana çıkartabileceğimiz önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi. KALEDE SONA DOĞRU Özellikle Hereke Kalesi’nin açılması ile birlikte ilçenin turizme hazır hale geleceğini belirten Başkan İsmail Baran, “Hereke yakında Türkiye'nin önemli, yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak tercih ettiği turizm merkezlerinden biri olacak. Hereke, Türkiye'nin dünyada en iyi bilinen markalarından biri. Biz de Hereke'yi layık olduğu yere getirmenin gayretindeyiz” diye konuştu.  
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke’de işyeri açılışına katıldı, ardından da vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Baran, Hereke’nin marka değerini arttıran projeleri hayata geçirdiklerini belirtti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke’de İhsan Öztürk ve Mustafa Emelce’nin sahibi olduğu ‘Cadde Katık’ adlı işletmenin açılışına katıldı. Açılış töreni sonrasında da esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Baran, vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Baran, Hereke’nin tarihi değerlerini tek tek gün yüzüne çıkarttıklarını belirterek, “Hereke birçok yönüyle tarihi değerlere sahip. Halısı, fabrikası, köşkleri ve kalesi bunlardan bazıları.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

Hereke Kalemiz için başlattığımız restorasyon çalışmasında sona doğru geldik. Kısa süre içerisinde tamamlayarak açılışa hazır hale getireceğiz. Kaiser Wilhelm Köşkü çevresindeki çarpık yapılaşmaları ortadan kaldırarak köşkün daha güzel bir görünüme sahip olmasını sağladık. Hereke Halılarımızın marka değerini ön plana çıkartabileceğimiz önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

KALEDE SONA DOĞRU

Özellikle Hereke Kalesi’nin açılması ile birlikte ilçenin turizme hazır hale geleceğini belirten Başkan İsmail Baran, “Hereke yakında Türkiye'nin önemli, yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak tercih ettiği turizm merkezlerinden biri olacak. Hereke, Türkiye'nin dünyada en iyi bilinen markalarından biri. Biz de Hereke'yi layık olduğu yere getirmenin gayretindeyiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.