">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Balkondaki kişiyi yaralayanlar sokakta kıskıvrak yakalandı

ASAYİŞ 22.10.2020 - 23:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1994+ kez okundu.
 

Balkondaki kişiyi yaralayanlar sokakta kıskıvrak yakalandı

Körfez Hacı Osman Mahallesi Billur Caddesi’nde Salı günü akşam saat 17.30 sıralarında yaşanan iki gurubun silahlı çatışması sonrasında balkonda duran T.Ç. adlı şahsın kafasından vurulması olayıyla ilgili olarak kimlikleri belirlenen F.T. ve F.K. adlı şahıslar film gibi bir operasyonla sokakta kıskıvrak yakalandılar Körfez Hacıosman Mahallesi’nde eşiyle boşanma aşamasında damat ile kayınpederin silahlı çatışması sırasında açtıkları ateş sonucu balkonda oturan kişi başından vurularak yaralanmıştı. Olaya karışan damat ve arkadaşı polis ekiplerince gözaltına alındı. İki şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alınan bilgiye göre eşiyle boşanma aşamasında olan F.T. (30) ile kayınpederi arasında20 Ekim günü Körfez Hacı Osman Mahallesi Billur Sokak üzerinde silahlı çatışma çıktı. Bu sırada balkonda oturan Taner Çakmak (33) adlı şahıs, başına isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken F.T.  ile yanında buluan arkadaşı F.K. (50) isimli şahıslar daha sonra hafif ticari bir araçla olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 2 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ Başına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Çakmak, ambulansla önce Körfez Devlet Hastanesine, daha sonra da Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra şüphelilerin kaçtıkları araç ise Körfez Atalar Mahallesinde terk edilmiş halde bulundu. Şüpheliler F.T. ve F.K. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan Taner Çakmak'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken işlemleri tamamlanan 2 kişi adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.  

Körfez Hacı Osman Mahallesi Billur Caddesi’nde Salı günü akşam saat 17.30 sıralarında yaşanan iki gurubun silahlı çatışması sonrasında balkonda duran T.Ç. adlı şahsın kafasından vurulması olayıyla ilgili olarak kimlikleri belirlenen F.T. ve F.K. adlı şahıslar film gibi bir operasyonla sokakta kıskıvrak yakalandılar

Körfez Hacıosman Mahallesi’nde eşiyle boşanma aşamasında damat ile kayınpederin silahlı çatışması sırasında açtıkları ateş sonucu balkonda oturan kişi başından vurularak yaralanmıştı. Olaya karışan damat ve arkadaşı polis ekiplerince gözaltına alındı. İki şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre eşiyle boşanma aşamasında olan F.T. (30) ile kayınpederi arasında20 Ekim günü Körfez Hacı Osman Mahallesi Billur Sokak üzerinde silahlı çatışma çıktı. Bu sırada balkonda oturan Taner Çakmak (33) adlı şahıs, başına isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken F.T.  ile yanında buluan arkadaşı F.K. (50) isimli şahıslar daha sonra hafif ticari bir araçla olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Başına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Çakmak, ambulansla önce Körfez Devlet Hastanesine, daha sonra da Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra şüphelilerin kaçtıkları araç ise Körfez Atalar Mahallesinde terk edilmiş halde bulundu. Şüpheliler F.T. ve F.K. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan Taner Çakmak'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken işlemleri tamamlanan 2 kişi adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.