Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aydın Ünlü, “Cumhur ittifakına rekor oy Kocaeli’nden çıkacak”

SİYASET 12.05.2018 - 14:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2603+ kez okundu.
 

Aydın Ünlü, “Cumhur ittifakına rekor oy Kocaeli’nden çıkacak”

MHP Karamürsel İlçe teşkilatı sandık görevlileri programında Cumhur İttifakı vurgusu yapıldı. Programda konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Cumhur ittifakına rekor oy Kocaeli’nden çıkacak” dedi.

  MHP Karamürsel İlçe teşkilatı sandık görevlileri programında Cumhur İttifakı vurgusu yapıldı. Programda konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Cumhur ittifakına rekor oy Kocaeli’nden çıkacak” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Karamüsel İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu sandık görevlileri eğitim programına partililer yoğun ilgi gösterdi. Sandık Görevlileri Eğitim Programına MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve Milletvekili Aday Adayları Hüseyin Parlak, Sn. İbrahim İnanç Çakıroğlu, Ertan Yılmaz, Orhan Altuntaş, Alper Şakacı katılım sağladı. LİDERİMİZİN ÖNGÖRÜLERİ ÜLKEMİZİN YOL HARİTASI OLDU Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Karamürsel ilçe Başkanı Çetin Öksüz, 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı vurgusu yaptı. Öksüz, “24 Haziran seçimlerinin kilit ismi liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir. Türkiye siyasetinde öngörüleri ile yol açan Sayın Genel Başkanımız yine milletinin önünü açmıştır. Bu kararın ne kadar önemli olduğunu gelecek yıllarda daha iyi anlayacağımıza emin olabilirsiniz. Çünkü hangi kararı aldıysa bu milletin refahı ve huzuru için olduğuna her defasında şahit olduk” ifadelerini kullandı. KARAMÜRSEL’DE SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ 24 Haziran’da bizlere düşen önemli bir görev olduğunu ifade eden  MHP Karamürsel ilçe Başkanı Çetin Öksüz, sandıklara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Öksüz, “Bugün MHP Karamürsel olarak sahadayız. Sandık sandık seçmen listeleri önümüzde, kapısını çalmadığını vatandaşımız kalmayacak. Liderimizi bu yolda Karamürsel olarak asla yalnız bırakmayacağız. Sizden ricam sahada sürekli Cumhur İttifakını anlatın” uyarısında bulundu. ESG’LER 24 HAZİRAN’IN İLK KARNESİDİR Türkiye genelinde konuşulan Etkili Sandık Görevlileri programının kurucusu olan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise ESG’lerin 24 Haziran için önemine değindi. Ünlü, “Bugün Kocaeli teşkilatları büyük bir yükün altından sizlerin emeği ile kalkmaktadır. Sizlerin sandığınızda yaptığınız bire bir çalışmanın ardından bizlere bir veri ulaşmaktadır. Bu veri 24 Haziran seçimlerinin ilk karnesidir. ESG nerede eksik kaldığımızın nerede iyi olduğumuzun fotoğrafıdır. Bugün Kocaeli’ye liderimiz güvenmektedir. Bu güvene 24 Haziran seçimlerinde sizlerin desteğiyle layık olacağımızı ve başaracağımıza inanıyorum. Sizlerin gözlerinde bu var” cümlelerini kullandı. CUMHUR İTTİFAKININ SEMBOL İLİ KOCAELİ OLACAK “Cumhur ittifakı Milletin Aklı”  sloganının adınız gibi ezberlenmesi gerektiğini vurgulayan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, ülkenin üzerinde biriken kara bulutlardan beraberce 24 Haziran seçimleri ile  dağıtılacağını söyledi.  Ünlü, “Bugün MHP önce kendi içerisinde haince planlananoyunları liderinin öngörüleriyle bir bir bozdu. Sonra sizlerin emeği ile sizlerin desteği ile Kocaeli’nde örnek bir duruş sergiledi. Bugün Kocaeli Cumhur İttifakı’nda yine örnek bir il olacaktır” dedi.  
MHP Karamürsel İlçe teşkilatı sandık görevlileri programında Cumhur İttifakı vurgusu yapıldı. Programda konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Cumhur ittifakına rekor oy Kocaeli’nden çıkacak” dedi.

 

MHP Karamürsel İlçe teşkilatı sandık görevlileri programında Cumhur İttifakı vurgusu yapıldı. Programda konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Cumhur ittifakına rekor oy Kocaeli’nden çıkacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Karamüsel İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu sandık görevlileri eğitim programına partililer yoğun ilgi gösterdi. Sandık Görevlileri Eğitim Programına MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve Milletvekili Aday Adayları Hüseyin Parlak, Sn. İbrahim İnanç Çakıroğlu, Ertan Yılmaz, Orhan Altuntaş, Alper Şakacı katılım sağladı.

LİDERİMİZİN ÖNGÖRÜLERİ ÜLKEMİZİN YOL HARİTASI OLDU

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Karamürsel ilçe Başkanı Çetin Öksüz, 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı vurgusu yaptı. Öksüz, “24 Haziran seçimlerinin kilit ismi liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir. Türkiye siyasetinde öngörüleri ile yol açan Sayın Genel Başkanımız yine milletinin önünü açmıştır. Bu kararın ne kadar önemli olduğunu gelecek yıllarda daha iyi anlayacağımıza emin olabilirsiniz. Çünkü hangi kararı aldıysa bu milletin refahı ve huzuru için olduğuna her defasında şahit olduk” ifadelerini kullandı.

KARAMÜRSEL’DE SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ

24 Haziran’da bizlere düşen önemli bir görev olduğunu ifade eden  MHP Karamürsel ilçe Başkanı Çetin Öksüz, sandıklara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Öksüz, “Bugün MHP Karamürsel olarak sahadayız. Sandık sandık seçmen listeleri önümüzde, kapısını çalmadığını vatandaşımız kalmayacak. Liderimizi bu yolda Karamürsel olarak asla yalnız bırakmayacağız. Sizden ricam sahada sürekli Cumhur İttifakını anlatın” uyarısında bulundu.

ESG’LER 24 HAZİRAN’IN İLK KARNESİDİR

Türkiye genelinde konuşulan Etkili Sandık Görevlileri programının kurucusu olan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise ESG’lerin 24 Haziran için önemine değindi. Ünlü, “Bugün Kocaeli teşkilatları büyük bir yükün altından sizlerin emeği ile kalkmaktadır. Sizlerin sandığınızda yaptığınız bire bir çalışmanın ardından bizlere bir veri ulaşmaktadır. Bu veri 24 Haziran seçimlerinin ilk karnesidir. ESG nerede eksik kaldığımızın nerede iyi olduğumuzun fotoğrafıdır. Bugün Kocaeli’ye liderimiz güvenmektedir. Bu güvene 24 Haziran seçimlerinde sizlerin desteğiyle layık olacağımızı ve başaracağımıza inanıyorum. Sizlerin gözlerinde bu var” cümlelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKININ SEMBOL İLİ KOCAELİ OLACAK

“Cumhur ittifakı Milletin Aklı”  sloganının adınız gibi ezberlenmesi gerektiğini vurgulayan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, ülkenin üzerinde biriken kara bulutlardan beraberce 24 Haziran seçimleri ile  dağıtılacağını söyledi.  Ünlü, “Bugün MHP önce kendi içerisinde haince planlananoyunları liderinin öngörüleriyle bir bir bozdu. Sonra sizlerin emeği ile sizlerin desteği ile Kocaeli’nde örnek bir duruş sergiledi. Bugün Kocaeli Cumhur İttifakı’nda yine örnek bir il olacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.