Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aydın Ünlü, Baro Başkanını istifaya davet etti

SİYASET 27.11.2018 - 23:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2507+ kez okundu.
 

Aydın Ünlü, Baro Başkanını istifaya davet etti

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü “Kocaeli Barosunun yaptığı açıklama ile ilgili PKK ve KCK’dan yargılanan Selahattin Demirtaş için açıklama yapan ve serbest bırakılmasını isteyen Kocaeli Baro Başkanı ve yönetimini istifaya davet ediyor tekrar seçime gitmesini istiyor" dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Binasında kent ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Aydın Ünlü toplantı öncesi Sancaktepe de düşen askeri helikopterde şehit olan askerlere Allah’tan rahmet diledi. Daha sonrasında Kocaeli Barosu’nun Selahattin Demirtaş ile ilgili yaptığı açıklamayı eleştiren Ünlü, Darıca Belediye Başkan aday adayları Ahmet Odabaş’ın adaylığının düşürüldüğünü de söyledi. ÜLKENİN GELECEĞİ CUMHUR İTTİFAKI Aydın Ünlü açıklamasının başında Antalya’da düzenlenen toplantı ile ilgili olarak, “Geçtiğimiz hafta sonu Antalya’da MHP İl Başkanları ve belediye başkanları toplantısı çok verimli geçti. Siyasete yön verecek, Türkiye’nin gelecek sürecini etkileyecek bir toplantı yaptık. Genel Başkanımızın yaptığı konuşmalar siyasetin tıkanıklığını açmıştır. Ülkenin geleceği Cumhur İttifakıdır. Cumhur İttifakı mahalli idari seçimlerden güçlü bir şekilde çıkmasını temenni ediyoruz. MHP Cumhur İttifakının asli ortağıdır. MHP Kocaeli teşkilatı ve belediye başkan adayları liderinin arkasındadır ve gereğini yapacaktır” dedi.
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü “Kocaeli Barosunun yaptığı açıklama ile ilgili PKK ve KCK’dan yargılanan Selahattin Demirtaş için açıklama yapan ve serbest bırakılmasını isteyen Kocaeli Baro Başkanı ve yönetimini istifaya davet ediyor tekrar seçime gitmesini istiyor" dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Binasında kent ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Aydın Ünlü toplantı öncesi Sancaktepe de düşen askeri helikopterde şehit olan askerlere Allah’tan rahmet diledi. Daha sonrasında Kocaeli Barosu’nun Selahattin Demirtaş ile ilgili yaptığı açıklamayı eleştiren Ünlü, Darıca Belediye Başkan aday adayları Ahmet Odabaş’ın adaylığının düşürüldüğünü de söyledi.

ÜLKENİN GELECEĞİ CUMHUR İTTİFAKI

Aydın Ünlü açıklamasının başında Antalya’da düzenlenen toplantı ile ilgili olarak, “Geçtiğimiz hafta sonu Antalya’da MHP İl Başkanları ve belediye başkanları toplantısı çok verimli geçti. Siyasete yön verecek, Türkiye’nin gelecek sürecini etkileyecek bir toplantı yaptık. Genel Başkanımızın yaptığı konuşmalar siyasetin tıkanıklığını açmıştır. Ülkenin geleceği Cumhur İttifakıdır. Cumhur İttifakı mahalli idari seçimlerden güçlü bir şekilde çıkmasını temenni ediyoruz. MHP Cumhur İttifakının asli ortağıdır. MHP Kocaeli teşkilatı ve belediye başkan adayları liderinin arkasındadır ve gereğini yapacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.