Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Araç Parkına Dubalı Çözüm

GÜNDEM 18.11.2018 - 14:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1844+ kez okundu.
 

Araç Parkına Dubalı Çözüm

İzmit Belediyesi çöp konteynırları önlerindeki araç parklarını önlemenin yolunu dubalarda buldu

İzmit Belediyesi çöp konteynırları önlerindeki araç parklarını önlemenin yolunu dubalarda buldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, araç parkları yüzünden çöp konteynırlarını boşaltmakta sıkıntı çekildiğini belirterek “ bu konuda sık sık uyarılarda bulunmamamıza rağmen bazı sürücüler araçlarını konteynır önlerine park ettiğinden çöpleri alamıyorduk. Ceza kesilmesine rağmen bu durumun önüne geçemeyince son çare olarak konteynır önlerine dubalar monte etmeye başladık. İlk etapta Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bu uygulamaya başladık ve şimdilik her hangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Uygulamayı şehrin diğer yerlerine de yaymak istiyoruz” dediler.
İzmit Belediyesi çöp konteynırları önlerindeki araç parklarını önlemenin yolunu dubalarda buldu

İzmit Belediyesi çöp konteynırları önlerindeki araç parklarını önlemenin yolunu dubalarda buldu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, araç parkları yüzünden çöp konteynırlarını boşaltmakta sıkıntı çekildiğini belirterek “ bu konuda sık sık uyarılarda bulunmamamıza rağmen bazı sürücüler araçlarını konteynır önlerine park ettiğinden çöpleri alamıyorduk. Ceza kesilmesine rağmen bu durumun önüne geçemeyince son çare olarak konteynır önlerine dubalar monte etmeye başladık. İlk etapta Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bu uygulamaya başladık ve şimdilik her hangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Uygulamayı şehrin diğer yerlerine de yaymak istiyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.