Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Anneler Ve Kızları Boyaküpüne Düştü!

YAŞAM 28.02.2019 - 19:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2840+ kez okundu.
 

Anneler Ve Kızları Boyaküpüne Düştü!

Değirmendere’de faaliyet gösteren Boyaküpü Tasarım Atölyesi’nde bu hafta Anne -kız Workshop çalışması yapıldı.

Değirmendere’de faaliyet gösteren Boyaküpü Tasarım Atölyesi’nde bu hafta Anne -kız  Workshop çalışması yapıldı. Yaklaşık iki kısa ay önce Değirmendere Yalı Mahallesi Dere Sokak’ta hizmete açılan Ressam  Ayşe Gül Akın, Ebru Ergüz ve Ayşegül Sözen hizmete açılan  Boyaküpü Tasarım Atölyesi, hafta sonları da değişerek   Anne kız  ve anne oğul  el sanatlarını içeren Workshop uygulamaları yoğun talep üzerine başladı. PARMAK ISIRTTIRIYORLAR Hafta içi ve hafta sonları aileler tarafından yoğun talep gören bu sanat çalışmalarında hafta sonunu değerlendirmek isteyen anne ve çocuklar yaptıkları çok güzel eserlerle parmak ısırttırıyor. Hafta sonu tatilini güzel bir uğraşla zaman geçirmek isteyen çocuklar burada program dâhilinde  anahtarlık modelleri, çini seramik, ahşap boyama, tuvale resim yapma, akrilik tablo çalışması, taş boyama, biblo bebek boyama gibi değişik konseptlerde çalışmalar gerçekleştiriyorlar. ESKİYEN NE VARSA YENİLENİYOR Ayrıca bu güzel organizasyonda tüm malzemeler Boyaküpü Tasarım Atölyesi tarafından karşılanıyor. Öte yandan Boyaküpü Tasarım Atölyesi’nde; mutfak yenilemesinden, eldeki eskimiş, modası geçmiş tüm eşyalarında yenileme çalışması yapılarak modern hale getiriliyor. Kurum, el becerilerinin geliştirildiği bu çalışmalara yoğun talep nedeniyle Workshop çalışmalarının uzun bir süre daha devam edeceğini duyurdu.  
Değirmendere’de faaliyet gösteren Boyaküpü Tasarım Atölyesi’nde bu hafta Anne -kız Workshop çalışması yapıldı.

Değirmendere’de faaliyet gösteren Boyaküpü Tasarım Atölyesi’nde bu hafta Anne -kız  Workshop çalışması yapıldı.

Yaklaşık iki kısa ay önce Değirmendere Yalı Mahallesi Dere Sokak’ta hizmete açılan Ressam  Ayşe Gül Akın, Ebru Ergüz ve Ayşegül Sözen hizmete açılan  Boyaküpü Tasarım Atölyesi, hafta sonları da değişerek   Anne kız  ve anne oğul  el sanatlarını içeren Workshop uygulamaları yoğun talep üzerine başladı.

PARMAK ISIRTTIRIYORLAR

Hafta içi ve hafta sonları aileler tarafından yoğun talep gören bu sanat çalışmalarında hafta sonunu değerlendirmek isteyen anne ve çocuklar yaptıkları çok güzel eserlerle parmak ısırttırıyor. Hafta sonu tatilini güzel bir uğraşla zaman geçirmek isteyen çocuklar burada program dâhilinde  anahtarlık modelleri, çini seramik, ahşap boyama, tuvale resim yapma, akrilik tablo çalışması, taş boyama, biblo bebek boyama gibi değişik konseptlerde çalışmalar gerçekleştiriyorlar.

ESKİYEN NE VARSA YENİLENİYOR

Ayrıca bu güzel organizasyonda tüm malzemeler Boyaküpü Tasarım Atölyesi tarafından karşılanıyor. Öte yandan Boyaküpü Tasarım Atölyesi’nde; mutfak yenilemesinden, eldeki eskimiş, modası geçmiş tüm eşyalarında yenileme çalışması yapılarak modern hale getiriliyor. Kurum, el becerilerinin geliştirildiği bu çalışmalara yoğun talep nedeniyle Workshop çalışmalarının uzun bir süre daha devam edeceğini duyurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.