Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Alikahya Yerleşkemiz De "Varis Polikliniği" Hizmet Vermeye Başladı

SAĞLIK 27.10.2020 - 13:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2009+ kez okundu.
 

Alikahya Yerleşkemiz De "Varis Polikliniği" Hizmet Vermeye Başladı

Doç.Dr.Orhan FINDIK tarafından, 1 Kasım dan itibaren haftanın belli günlerinde Alikahya Yerleşkemiz de poliklinik hizmeti verilecektir.

Doç.Dr.Orhan FINDIK tarafından, 1 Kasım dan itibaren haftanın belli günlerinde Alikahya Yerleşkemiz de poliklinik hizmeti verilecektir. Hastanemiz, , Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalında eğitim görevlisi olan Doç.Dr.Orhan FINDIK yapmış olduğu açıklamasında; Varis hastalığının toplumuzda çok sık görüldüğünü ve yaşam kalitemizi olumsuz şekilde etkilediğini , iş gücü verimini de ciddi şekilde düşürdüğüne işaret etti. Özellikle günün ilerleyen saatlerinde,bacaklarda ağrı, şişlik, ağırlık yorgunluk hissi, kaşıntı, yanma ve bilhassa geceleri bacaklarda oluşan kramp, uyurken istemsiz bacak hareketleri görülmektedir. Tabiki bu şikayetlerin oluşma sıklığı, hem kişinin ailesel özelliği, hem de hastalığın ilerlemiş olmasına bağlı olarak azalmakta yada artmaktadır. Beden ve ruh sağlığımız için,doğal beslenme,düzenli yürüyüş yapma,sigaradan uzak durma ve stresle başa çıkacak yöntemler geliştirmemiz çok önemlidir. Özellikle çalışan kesimde (ev hanımları,uzun süre ayakda ve oturarak çalışanlar)ilerlemiş varis hastalığı , iş hayatı ile beraber sosyal yaşantıyı da olumsuz etkilemektedir. Doç.Dr. Orhan FINDIK ‘’Polikliniğimizde,varis hastalığının ilerlememesi için neler yapmamız nelere dikkat etmemiz konusunda bilgilendirici ,koruyucu hizmetlerle beraber ; hem dış (estetik açıdan ), hem de iç varisler de hangi tedavi yönteminin radyofreakans, lazer, skleroterapi, yapıştırıcı,köpük …) daha yararlı olabileceği konusunda hastalarımızı aydınlatacağını belirtti.
Doç.Dr.Orhan FINDIK tarafından, 1 Kasım dan itibaren haftanın belli günlerinde Alikahya Yerleşkemiz de poliklinik hizmeti verilecektir.

Doç.Dr.Orhan FINDIK tarafından, 1 Kasım dan itibaren haftanın belli günlerinde Alikahya Yerleşkemiz de poliklinik hizmeti verilecektir.

Hastanemiz, , Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalında eğitim görevlisi olan Doç.Dr.Orhan FINDIK yapmış olduğu açıklamasında; Varis hastalığının toplumuzda çok sık görüldüğünü ve yaşam kalitemizi olumsuz şekilde etkilediğini , iş gücü verimini de ciddi şekilde düşürdüğüne işaret etti.

Özellikle günün ilerleyen saatlerinde,bacaklarda ağrı, şişlik, ağırlık yorgunluk hissi, kaşıntı, yanma ve bilhassa geceleri bacaklarda oluşan kramp, uyurken istemsiz bacak hareketleri görülmektedir.

Tabiki bu şikayetlerin oluşma sıklığı, hem kişinin ailesel özelliği, hem de hastalığın ilerlemiş olmasına bağlı olarak azalmakta yada artmaktadır.

Beden ve ruh sağlığımız için,doğal beslenme,düzenli yürüyüş yapma,sigaradan uzak durma ve stresle başa çıkacak yöntemler geliştirmemiz çok önemlidir.

Özellikle çalışan kesimde (ev hanımları,uzun süre ayakda ve oturarak çalışanlar)ilerlemiş varis hastalığı , iş hayatı ile beraber sosyal yaşantıyı da olumsuz etkilemektedir.

Doç.Dr. Orhan FINDIK ‘’Polikliniğimizde,varis hastalığının ilerlememesi için neler yapmamız nelere dikkat etmemiz konusunda bilgilendirici ,koruyucu hizmetlerle beraber ; hem dış (estetik açıdan ), hem de iç varisler de hangi tedavi yönteminin radyofreakans, lazer, skleroterapi, yapıştırıcı,köpük …) daha yararlı olabileceği konusunda hastalarımızı aydınlatacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.