Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ali Can Kazgan aday adaylığını açıkladı

SİYASET 10.12.2018 - 22:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1536+ kez okundu.
 

Ali Can Kazgan aday adaylığını açıkladı

Körfez’in tanınan genç işadamlarından, Kocaeli Karslılar Derneği ve Kocaeli Kantin İşletmeciler Derneği Başkanı, KOBAF Başkan Vekili, Körfez Azerbaycan Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Ali Can Kazgan AKP’den belediye meclis üyesi aday adayı oldu.

Ali Can Kazgan, ailesi, yakınları, STK temsilcileri, aday adayları ve destekçilerinin yer aldığı kalabalık gurupla ilçe binasına geldi ve dosyasını teslim ederek resmen Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği aday adayı oldu. Ali Can Kazgan’ın dosyasını teslim alan AKP Körfez İlçe Başkan Vekili Ramazan Tuna, ülke ve ilçe için en hayırlı olan seçimin yapılmasını dilediklerini ifade ederek, “AK Parti de kimse kaybetmez, herkes kazanır. Yaklaşık 40 gündür aday adayları başvuru yapıyor, her kes daha iyi hizmet etmek için bu yarışa katılıyor. Aday adaylık başvuruları ve çalışmalar dostluk, kardeşlik havası içinde devam ediyor” dedi. GÖREVLERDEN KAÇMADIM Kazgan adaylık başvurusunda yaptığı açıklamada şu ifadelerle yer verdi: “AK Partimizin misyonunu ve vizyonunu önümüze alarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi samimi belediyelerin samimi meclis üyeleri olmalı düsturuyla STK yöneticiliklerinde ve iş hayatında edindiğim tecrübeleri meclis üyeliği sıfatıyla davamda hizmete dönüştürmek için bu yola çıktım. Körfez ilçesinde geçen yaşamımda; Gerek ailem ve gerekse şahsım olmak üzere, başta vatanımıza, milletimize ve bölgemize karşı her türlü sorumluluğumuzu yerine getirerek, üzerimize düşen görevlerden kaçmadan, birlikte yaşamanın ve bir olmanın bilinci ile bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonrada çözüm adamı olarak yer almaya devam edeceğiz.” Ali Can Kazgan  yaptığı konuşmada, “1984 Kars Arpaçay doğumluyum. Çeşitli derneklerde görev almaktayım ve ailemle birlikte inşaat, market ve kantin işletmeciliği yapmaktayım. İşletme Fakültesi mezunuyum ve Körfez’de 30 yıldır oturmaktayım. Bugüne kadar edindiğim yöneticilik bilgi ve tecrübelerimle bir olmaya, birlikte olmaya önem veren birisi olarak Allah bana bu görevi nasip ederse Körfez halkına hizmet edeceğim” dedi.    
Körfez’in tanınan genç işadamlarından, Kocaeli Karslılar Derneği ve Kocaeli Kantin İşletmeciler Derneği Başkanı, KOBAF Başkan Vekili, Körfez Azerbaycan Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Ali Can Kazgan AKP’den belediye meclis üyesi aday adayı oldu.

Ali Can Kazgan, ailesi, yakınları, STK temsilcileri, aday adayları ve destekçilerinin yer aldığı kalabalık gurupla ilçe binasına geldi ve dosyasını teslim ederek resmen Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği aday adayı oldu. Ali Can Kazgan’ın dosyasını teslim alan AKP Körfez İlçe Başkan Vekili Ramazan Tuna, ülke ve ilçe için en hayırlı olan seçimin yapılmasını dilediklerini ifade ederek, “AK Parti de kimse kaybetmez, herkes kazanır. Yaklaşık 40 gündür aday adayları başvuru yapıyor, her kes daha iyi hizmet etmek için bu yarışa katılıyor. Aday adaylık başvuruları ve çalışmalar dostluk, kardeşlik havası içinde devam ediyor” dedi.

GÖREVLERDEN KAÇMADIM

Kazgan adaylık başvurusunda yaptığı açıklamada şu ifadelerle yer verdi: “AK Partimizin misyonunu ve vizyonunu önümüze alarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi samimi belediyelerin samimi meclis üyeleri olmalı düsturuyla STK yöneticiliklerinde ve iş hayatında edindiğim tecrübeleri meclis üyeliği sıfatıyla davamda hizmete dönüştürmek için bu yola çıktım. Körfez ilçesinde geçen yaşamımda; Gerek ailem ve gerekse şahsım olmak üzere, başta vatanımıza, milletimize ve bölgemize karşı her türlü sorumluluğumuzu yerine getirerek, üzerimize düşen görevlerden kaçmadan, birlikte yaşamanın ve bir olmanın bilinci ile bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonrada çözüm adamı olarak yer almaya devam edeceğiz.”

Ali Can Kazgan  yaptığı konuşmada, “1984 Kars Arpaçay doğumluyum. Çeşitli derneklerde görev almaktayım ve ailemle birlikte inşaat, market ve kantin işletmeciliği yapmaktayım. İşletme Fakültesi mezunuyum ve Körfez’de 30 yıldır oturmaktayım. Bugüne kadar edindiğim yöneticilik bilgi ve tecrübelerimle bir olmaya, birlikte olmaya önem veren birisi olarak Allah bana bu görevi nasip ederse Körfez halkına hizmet edeceğim” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.