Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aleyna Tilki 41 Burda’yı Sallayacak!

SANAT 03.07.2018 - 23:31, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2063+ kez okundu.
 

Aleyna Tilki 41 Burda’yı Sallayacak!

Kocaeli’de ilk kez konser verecek olan Aleyna Tilki, 6 Temmuz’da 41 Burda Sahnesi’nde!

Esas Gayrimenkul yatırımı olan 41 Burda AVM,bir ilke daha imza atıyor. Açıldığı günden bu yana keyifli alışverişin yanı sıra birbirinden ünlü isimleri de Kocaelililer ile buluşturan 41 Burda Alışveriş Merkezi, bu kez pop müziğin en sevilen isimlerinden Aleyna Tilki’yi konuk edecek. Yetenek Sizsiniz’de gösterdiği üstün performans ve ardından çıkardığı single’lar ile gündemdeki yerini koruyan genç yetenek, dillerden düşmeyen şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirecek. “Yalnız Çiçek” şarkısını yorumlamasının ardından müzikseverler tarafından büyük ilgi gören Aleyna Tilki, 6 Temmuz Cuma günü saat 16.30’da41 Burda AVM Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak. Tamamen ücretsiz olan etkinlikte yazın heyecanını capcanlı yaşamak için 41 Burda’ya davetlisiniz!
Kocaeli’de ilk kez konser verecek olan Aleyna Tilki, 6 Temmuz’da 41 Burda Sahnesi’nde!

Esas Gayrimenkul yatırımı olan 41 Burda AVM,bir ilke daha imza atıyor. Açıldığı günden bu yana keyifli alışverişin yanı sıra birbirinden ünlü isimleri de Kocaelililer ile buluşturan 41 Burda Alışveriş Merkezi, bu kez pop müziğin en sevilen isimlerinden Aleyna Tilki’yi konuk edecek.

Yetenek Sizsiniz’de gösterdiği üstün performans ve ardından çıkardığı single’lar ile gündemdeki yerini koruyan genç yetenek, dillerden düşmeyen şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirecek. “Yalnız Çiçek” şarkısını yorumlamasının ardından müzikseverler tarafından büyük ilgi gören Aleyna Tilki, 6 Temmuz Cuma günü saat 16.30’da41 Burda AVM Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak.

Tamamen ücretsiz olan etkinlikte yazın heyecanını capcanlı yaşamak için 41 Burda’ya davetlisiniz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.