Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AKP'li Yaman: Yemek yedirmedi derler

SİYASET 07.09.2020 - 11:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2482+ kez okundu.
 

AKP'li Yaman: Yemek yedirmedi derler

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlunun pandemi önlemlerini esneten kalabalık nikah töreni tartışma yarattı. 1500 kişinin katıldığı yemekli nikâh sosyal medyada tepki topladı. Yaman ise, düğünü "Ben Ağrılıyım, yapmasan, ‘Bir yemek yedirmeden yolladı’ derler" ifadeleriyle savundu.

Oğlunun düğününde Koronavirüs tedbirlerini hiçe sayan AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın 1500 kişilik düğünü büyük yamkı uyandırmıştı. Konuyla ilgili AKP’li vekil Cemil Yaman açıklamalarda bulundu. AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu Hasan Hüseyin Yaman’ın Rümeysa Telli ile hayatını birleştirdiği nikâh törenindeki pandemi önlemlerini esneten görüntüler büyük tartışma yarattı. Eleştirilerin odağındaki Cemil Yaman, Hürriyet’e şunları söyledi: “Pişman değilim, oğlumu evlendirdim. Pandemi kurallarına da uydum. Hatta, davet etmek için aradığımda Sağlık Bakanımıza da bilgi verdik. O zaman yasak yoktu. Nikâh töreninin yapıldığı alan 10 dönümlük bir arazi. Girişte iki arkadaşımız gelen herkesin ateşini ölçtü. Maskesiz kimseyi içeri almadık. 15 kişilik masalara en fazla 5-6 kişi oturttuk. Kalabalık olmasın diye arkadaşlarımı bile davet etmedim. Duyup gelenler oldu. Gelene ‘gelme’ diyemem ki. Nikâh bir saat 15 dakika sürdü. Yani 15 dakika aştık sadece. O da gelin ve damatla fotoğraf çektirmek isteyenler nedeniyle oldu. Uzaktan gelen misafirlerimiz olduğu için yemek ikramı da yaptık. (Gülerek) Ben Ağrılıyım, yapmasan, ‘Bir yemek yedirmeden yolladı’ derler.”
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlunun pandemi önlemlerini esneten kalabalık nikah töreni tartışma yarattı. 1500 kişinin katıldığı yemekli nikâh sosyal medyada tepki topladı. Yaman ise, düğünü "Ben Ağrılıyım, yapmasan, ‘Bir yemek yedirmeden yolladı’ derler" ifadeleriyle savundu.

Oğlunun düğününde Koronavirüs tedbirlerini hiçe sayan AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın 1500 kişilik düğünü büyük yamkı uyandırmıştı. Konuyla ilgili AKP’li vekil Cemil Yaman açıklamalarda bulundu.

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu Hasan Hüseyin Yaman’ın Rümeysa Telli ile hayatını birleştirdiği nikâh törenindeki pandemi önlemlerini esneten görüntüler büyük tartışma yarattı. Eleştirilerin odağındaki Cemil Yaman, Hürriyet’e şunları söyledi: “Pişman değilim, oğlumu evlendirdim. Pandemi kurallarına da uydum. Hatta, davet etmek için aradığımda Sağlık Bakanımıza da bilgi verdik. O zaman yasak yoktu. Nikâh töreninin yapıldığı alan 10 dönümlük bir arazi. Girişte iki arkadaşımız gelen herkesin ateşini ölçtü. Maskesiz kimseyi içeri almadık. 15 kişilik masalara en fazla 5-6 kişi oturttuk. Kalabalık olmasın diye arkadaşlarımı bile davet etmedim. Duyup gelenler oldu. Gelene ‘gelme’ diyemem ki. Nikâh bir saat 15 dakika sürdü. Yani 15 dakika aştık sadece. O da gelin ve damatla fotoğraf çektirmek isteyenler nedeniyle oldu. Uzaktan gelen misafirlerimiz olduğu için yemek ikramı da yaptık. (Gülerek) Ben Ağrılıyım, yapmasan, ‘Bir yemek yedirmeden yolladı’ derler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.