Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AKP'li Engin Uçar'dan İzmit Belediyesi'ne Tepki!

SİYASET 12.10.2019 - 15:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1571+ kez okundu.
 

AKP'li Engin Uçar'dan İzmit Belediyesi'ne Tepki!

Engin Uçar’dan İzmit Belediyesi’ne Tepki “Hafta Sonunu Esnafımıza Zehir Ettiler

İzmit Belediyesi’nin yer teminiyle şehir merkezinde kurulan stantlar için bir tepki de İzmit Belediyesi ve KOTO Meclis Üyesi aynı zamanda çarşı esnafı olan Engin Uçar’dan geldi. Yaptığı açıklamasında Uçar” Başkan İzmit esnafının yanında mı? Karşısında mı? diye sordu. İzmit Belediyesi’nin yer teminiyle Abdurrahman Yüksel Caddesi, Sabri Yalım Parkı yan caddesinde, yöresel yiyeceklerin tanıtımının yapıldığı et ve süt ürünleri başta olmak üzere pek çok ürünün satışı yapılıyor. Stantlara, çevredeki esnaflar tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ardından bir açıklama yayınlayan İzmit Belediyesi Pazartesi günü stantların kaldırılacağını söyledi. İzmit Belediyesinin, çeşitli illerden gelen esnaflara yer vererek İzmit esnafını mağdur etmesine, tepkilere rağmen statların pazartesi kaldırılacak olmasına Meclis üyesi Uçar, tepki gösterdi. ESNAFIMIZA YANLIŞ YAPTILAR Meclis Üyesi Engin uçar yaptığı açıklamasında; ”Fatma hanımın söylemleriyle, eylemleri birbirini tutmuyor. Önce bizim esnafımız diyerek, İzmit Belediyesi’nin önüne başka illerden gelen satıcılara stat açtırması, birbiriyle bağdaşmıyor. İzmit esnafının yanında mı? Yoksa karşısında mısınız? Esnaf arkadaşlarımızın tepkisine rağmen, stantları hemen kaldırmayarak, hafta sonunu esnafımıza zehir ettiler. Pazartesi’yi beklemeden stantları kaldırmak varken, hafta sonunun iple çeken esnafımıza yanlış yaptılar. Her gün Belediyeye gelirken önünden geçtiği esnafımıza karşı yaptığı bu yanlıştan hemen dönmelidir. Etkinliği biz yapmadık demek, bir bahane değil bu yeri siz verdiniz. Her platformda “Önce bizim esnafımız “ diyen Başkan Hanım, önceliklerini karıştırmış olmalı. Söylemleriyle değil! Esnafımızın gerçekten yanında olduğunu eylemleriyle görmek istiyoruz.   
Engin Uçar’dan İzmit Belediyesi’ne Tepki “Hafta Sonunu Esnafımıza Zehir Ettiler

İzmit Belediyesi’nin yer teminiyle şehir merkezinde kurulan stantlar için bir tepki de İzmit Belediyesi ve KOTO Meclis Üyesi aynı zamanda çarşı esnafı olan Engin Uçar’dan geldi. Yaptığı açıklamasında Uçar” Başkan İzmit esnafının yanında mı? Karşısında mı? diye sordu.

İzmit Belediyesi’nin yer teminiyle Abdurrahman Yüksel Caddesi, Sabri Yalım Parkı yan caddesinde, yöresel yiyeceklerin tanıtımının yapıldığı et ve süt ürünleri başta olmak üzere pek çok ürünün satışı yapılıyor. Stantlara, çevredeki esnaflar tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ardından bir açıklama yayınlayan İzmit Belediyesi Pazartesi günü stantların kaldırılacağını söyledi. İzmit Belediyesinin, çeşitli illerden gelen esnaflara yer vererek İzmit esnafını mağdur etmesine, tepkilere rağmen statların pazartesi kaldırılacak olmasına Meclis üyesi Uçar, tepki gösterdi.

ESNAFIMIZA YANLIŞ YAPTILAR

Meclis Üyesi Engin uçar yaptığı açıklamasında; ”Fatma hanımın söylemleriyle, eylemleri birbirini tutmuyor. Önce bizim esnafımız diyerek, İzmit Belediyesi’nin önüne başka illerden gelen satıcılara stat açtırması, birbiriyle bağdaşmıyor. İzmit esnafının yanında mı? Yoksa karşısında mısınız? Esnaf arkadaşlarımızın tepkisine rağmen, stantları hemen kaldırmayarak, hafta sonunu esnafımıza zehir ettiler. Pazartesi’yi beklemeden stantları kaldırmak varken, hafta sonunun iple çeken esnafımıza yanlış yaptılar. Her gün Belediyeye gelirken önünden geçtiği esnafımıza karşı yaptığı bu yanlıştan hemen dönmelidir. Etkinliği biz yapmadık demek, bir bahane değil bu yeri siz verdiniz. Her platformda “Önce bizim esnafımız “ diyen Başkan Hanım, önceliklerini karıştırmış olmalı. Söylemleriyle değil! Esnafımızın gerçekten yanında olduğunu eylemleriyle görmek istiyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.